PR CUAET
-
Так , це я знаю! 3000 можна оформити до 30 червня тим хто вʼїхав до 31 березня! але ми говоримо про підтримку для тих хто вʼїде після 1 квітня! То цього вже не буде, але кажуть що все ще продовжують видавати опен ворк перміт .
-
Нехай поперередять нас перед тим як їх викинути😁
-
Здравствуйте. Вы так делали?
-
Передайте мені будь ласка, можу будь коли поїхати, вже надію втратив для третьої дитини зловити
-
Я не знаю, просто побачив комент жінки пошарив сюди.самому жп документ можна написати в фб вони відповідають. Принаймні минулого року я переписувався з краківським в фб
-
поки ще на офіційному сайті Онтаріо по OHIP нічого не змінили www.ontario.ca/page/apply-ohip-and-get-health-card
-
ще нема інформації, що вони вирішили. Звісно тільки публічні дані до цього, що фіндопомогу подають до 30.06.2024, а є ще дата підтримка по іншим питанням до 31.03.2025 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/updates/2023-cuaet.html CUAET holders will also be able to continue accessing in-Canada settlement supports until March 31, 2025, to give those who arrive by March 31, 2024 an entire year to benefit from the services. І що це за дата 31.03.2025 і що до неї буди - пока загадка. Як раз може це і про OHIP.
-
Так якщо ми з Торонто а слоти зловили в Едмонтоні то питань немає?
-
Хтось у цьому чаті колись передавав слоти, і знає як це робиться в цілому?
-
Готова забрати обидва
-
Які саме підкажіть будласка
-
Був сьогодні у консульстві у Едмонтоні для оформлення паспорта, попросили зробити копії документів, тому майте це на увазі.
-
так, тому я і пишу - вже два дня робочих прошло після цих свят
-
Ну інформації немає а люди в аеропортах отримують воркперміти 🤷♀️ скільки ще їх будуть давати а хто їх знає …. але є як є
-
три дні свят😊
-
ну це кажуть. Але вже другий робочий день - а від органів нема ніякої публічної інформації.
-
Дуже цікавить дорослий!
-
Маю новонароджених дитину якої уже 5 місяців не можу зловити слот , що уже і мій потрібно робити, тому готова забрати обидва сразу
-
Вчора в Оттаві були люди з Торонто, ніяких питань до них не було.
-
Слотів зараз нема. Едмонтон.
12 Jan 2024, 17:45
120111/474652
3 days ago