PR CUAET
-
А що, нелегалами всіх залишать? І без страхівки? Так їх опозиція на 0 помножить. Громадяни воюючої країни - і таке зробити? Не буде такого. Не в Канаді точно.
-
Отримала сьогодні Correspondence Letter де пише поки дійсна біометрія,як довго хто чекав відповіді після цього листа?
-
Звідки така впевненість що всім ті WP продовжать? Так, міністр наче сказав, що депортувати не будуть. Але, якщо пенсіонер не працює, як йому отримати той WP на загальних умовах? А бути тут без медичної страховки надто ризиково для людей 70+..
-
За власний рахунок страхівка? Як на супервізу? Можливо. Чи це буде гуманно та політично доцільно? Сумніваюсь.
-
Ну не така вона вже й легка якщо дозапити приходять ті самі що й по гуманітарній навіть не дивлячись на те що серед всіх документів які вимагаються люди і самі консультанти і адвокати дають в два рази більше.І по іншим не беручи до уваги TR to PR все набагато швидше,зрозуміліше і принаймі їх є кому розглядати. Якось так🤷🏻♀️
-
Тиждень тому отримав Correspondence Letter про біометрію, сьогодні прийшло підтвердження про продовження OWP на три роки.
-
Так, але якщо ще українців прискорено розглядають, то може бути швидше. В чаті видно, що по АОС вже ті отримують номінації, хто подавався кінець грудня 2023
-
Та ну, Ви самі вірете в те, що написали? Про опозицію? Давно Ви в Канаді? Не виженуть, але все за власний рахунок. А отже, багато самі змушені бутдуть покинути країну. Добровільно.
-
Хочу нагадати, що імміграція, як і водійське посвідчення - це привілей, а не право ;) Видихаємо, ловимо дзен і чекаємо.
-
То вже питання до ефективності роботи IRCC. Є враження, що вони тупо не знають, що з нами робити.
-
проверяйте всегда заявку после отправки (скачаную в пдф), нашел 7 пунктов не заполненых, хотя перед отправкой проверял 4 раза - ошибка исключена Какой то глюк у них происходит
-
Тобто ви нічого не робили на сайті апостиль юа?
-
Повністю з вами згідна. Це не так як в Європі закінчується все в лютому кожного року і або продовжать або всім на вихід. А тут в кого коли закінчиться тоді сам збираєш речі і доводиться покидати країну. І ніхто і не замітить скільки коли і поїхали. Один в полі не воїн.
-
Ещё комментарий выше от девушки «мне вернули из-за того, что подписи нормальной не было». Не думаю, что она подавалась оффлайн
-
А Ви проголосуєте за тих, хто таке зробить на наступних виборах? Як мінімум вони дуже добре подумають, якщо вже зважаться так "кинути" (інкаше не назву) діаспору, яка, власне, і випрошувала цю програму.
-
писати loe з повними назвами
-
Так и есть. Дело в том, что каким-то образом эта форма у меня была заполнена лишь именами(я посмотрела пдф версию), видимо, данные не сохранились, а я не проверила лишний раз. Просто в имейле написано «подписанные формы», вот я и удивилась.
-
Так, як на супервізу. А що тут не гуманного? Дали 3 роки як evacuees. А далі, як працюєте, все маєте. Як не працюєте-хто вам винен....
-
Вони так ще довго не будуть знати що робити бо так і є. А верхня еліта після того як пост-куает закрита і колупатися в тому не буде бо ті мабуть також не в курсі що відбувається. Так що і дзен навіть не допоможе
-
Програму для родичів обіцяли. Не обіцяли, скільки вони то мурижити будуть та дійсно скільком це надоїсть та поїдуть самі. В мене такий же хід думок був, як в Вас, до оголошення програми. Потім трохи заспокоївся. Я ж не сперечатись хочу, а хоч якось, хоч чимось заспокоїти.
12 Jan 2024, 17:45
120229/431111
about a minute ago