PR CUAET
-
А Ви проголосуєте за тих, хто таке зробить на наступних виборах? Як мінімум вони дуже добре подумають, якщо вже зважаться так "кинути" (інкаше не назву) діаспору, яка, власне, і випрошувала цю програму.
-
писати loe з повними назвами
-
Так и есть. Дело в том, что каким-то образом эта форма у меня была заполнена лишь именами(я посмотрела пдф версию), видимо, данные не сохранились, а я не проверила лишний раз. Просто в имейле написано «подписанные формы», вот я и удивилась.
-
Так, як на супервізу. А що тут не гуманного? Дали 3 роки як evacuees. А далі, як працюєте, все маєте. Як не працюєте-хто вам винен....
-
Вони так ще довго не будуть знати що робити бо так і є. А верхня еліта після того як пост-куает закрита і колупатися в тому не буде бо ті мабуть також не в курсі що відбувається. Так що і дзен навіть не допоможе
-
Програму для родичів обіцяли. Не обіцяли, скільки вони то мурижити будуть та дійсно скільком це надоїсть та поїдуть самі. В мене такий же хід думок був, як в Вас, до оголошення програми. Потім трохи заспокоївся. Я ж не сперечатись хочу, а хоч якось, хоч чимось заспокоїти.
-
Писали элементари 9 и хай скул 2 года
-
Да, я тоже заметила баги на сайте. С мужем вдвоем проверяли каждый документ- и всё равно фигня получилась. Обидно, слов нет
-
А чому " кинули"? Нікому нічого не обіцяли. Business as usual. Голосувати буду з інших міркувань.
-
Якщо так то тоді згортаємо гілку і розкриємо коли буде фінансування на 25 рік🤣А цілий 24-й ловимо дзен🤣
-
У кого скільки був статус background is checking на федеральному рівні після дозапиту документів і до порталу 1? У нас уже більше місяця і починаю переживати
-
Ну але вже не в одного була думка відкликати все поки ще AORу немає
-
Я думаю варто бути реалістами. І прорахувати можливе фін.навантаження і план дій як це все затягнеться.
-
Десь 3 тижні тому
-
Це щоб побалакати про щось хоч... чарівне слово update ніхто не пише, от і відриваємось, як можемо😜
-
Я подавала в кінці лютого і ще поки що ніяких листів не отримала, тільки 2 автоматичні.
-
більше жодних фото
-
Коли ви подали на новий вп?
-
Коли ви подали на новий вп?
-
дискусія почалася з фото з газети🤔
12 Jan 2024, 17:45
120243/429915
2 minutes ago