PR CUAET
-
ПР - ще серйозніше. Якщо людина - небезпечний злочинець, а ви її рекомендуєте? Я б не хотіла так себе підставити. Я б могла рекомендувати лише того, кого дуже добре знаю
-
Тогда бы вы такой ерунды не писали)))
-
Так, на федеральному зараз чекаємо, біометрію і медікал зарахували щойно. Відповіді коли саме треба їхати нема, ми думаємо їхати на етапі поки вони розглядають, +- як побачимо final decision. До імейлів про портал, щоб вже в порталі онтарійську адресу вказувати і вони вже туди картки висилали
-
я с ними работаю лет 16 уже …
-
это на работу … здесь я бы тоже не стал рекомендовать … а с пр это другое …. чисто формальность … что вы не драг диллер и тд
-
Индусы друг друга ненавидят и очень соперничают. У них вообще касты. Помогают только родственникам/ну а семьи у них большие, конечно.
-
Ви знаєте, мій чоловік вже порекомендував одну людину на роботу. А потім та людина взагалі не з'явилася, і на дзвінки навіть не відповідала, хоча тримали для нього місце P.S. Я вже якось переживу, що ви - не мій сусід
-
берите пример с индусов
-
она не несет никакой ответственности … а что касается вас , то я не хотел бы быть вашим соседом … вот так мы помогаем соотечественникам … 😎
-
ircc спросите или логически подумайте лучше еще раз
-
помогать надо людям , тем более землякам …
-
Если референс без всякой ответственности, зачем он вообще нужен?
-
если она окажется драг диллером , вас не посадят как соучастницу
-
прекратите придираться к словам … да хоть 20 лет будете знакомы , никто гарантии не даст … здесь о другом речь , повторяю для вас еще раз : ВЫ НЕ НЕСЕТЕ никакой ОТВЕСТВЕГНОСТИ ЗА СВОЙ РЕФЕРЕНС
-
Серед українців, які один одного давно знають - теж так
-
Як ви знаєте, що я не драг дилер, коли мене рекомендуєте через рік-два після знайомства?
-
кароч … я высказал свое мнение … Марина написала , что 2 года они знакомы и тд
-
класно. І чим інтернет допоможе? Багато відгуків про дію читав, у людей такі самі помилки при зчитуванні
-
ну вот я и говорю , сучкой оказалась …. а для человека это очень важно … могла бы и помочь
-
Некоторым просто лень впрягаться. Еще и личные данные давать.
12 Jan 2024, 17:45
120394/429575
4 minutes ago