PR CUAET
-
Серед українців, які один одного давно знають - теж так
-
Як ви знаєте, що я не драг дилер, коли мене рекомендуєте через рік-два після знайомства?
-
кароч … я высказал свое мнение … Марина написала , что 2 года они знакомы и тд
-
класно. І чим інтернет допоможе? Багато відгуків про дію читав, у людей такі самі помилки при зчитуванні
-
ну вот я и говорю , сучкой оказалась …. а для человека это очень важно … могла бы и помочь
-
Некоторым просто лень впрягаться. Еще и личные данные давать.
-
пишите то, что вы знаете и как общаетесь … и усе
-
вы пишите просто : «со своей стороны я знаю этого человека как … и тд»… вот как она сказала , что борщи варила ей и тд …. но просто канадка оказалась сучкой
-
мне на работе его дают … так думаете они меня знают ? может я преступник))))
-
да просто канадцам иммигранты уже поперек горла … но это вопрос к правительству , а не к нам
-
Якщо цей референс навіть і просто для галочки, звідки про це людині знати? І якщо людина не знає, чим їй у подальшому це обернеться. А то взяли і засудили так одразу канадійку, навіть не вислухавши її точку зору 👎🏼
-
она же для всех типа , не спецом для куетовцев… и есть же квоты . я в бс
-
я чего зашел то , спросить хотел : дают по гуманитарке ПР или нет ? какая статистика примерно ?
-
Не той носили торты, не той...
-
Дають. Нещодавно міграційний консультант скидував статистику по гуманітарній програмі з куаетівцями. Було 15% відмов
-
1. скріншоти що я там шукаю роботу, квитки, щоб підтвердити історію поїздок туди, говорила, що там є знайомі і не буде проблем з соціальною адаптацією. ну і чат gpt допоміг написати дуже мотиваційний лист ))) 2. ні, там навіть нема ніде де то пояснювати треба, тільки поле вписати місто і провінцію куди плануєте їхати (я вписала онтаріо) і питання чи є номінація від провінції 3. ні 4. ні, в мене тільки один документ потребував перекладу - свідоцтво про шлюб, і воно було перекладене ще в україні, з печаткою, зшитий переклад, їм підійшло, нічого не сказали 5. та нема більше нічого, я все заповнювала і завантажувала дуже уважно, дозапитів документів ніяких не було, рівно 60 днів розгляд і мовчки дали номінацію, навіть не знаю що сказати
-
согласен с вами , на этом давайте закроем тему … лучше подскажите ,как модератор, по моему вопросу выше есть какая то инфа?
-
Нам тут ніхто не зобов'язаний давати рекомендації. Дали? Ну то й добре, дякуємо тим людям. Не дали? Ну що ж, шукаємо інших. Але це не дає нам права за це називати їх сучками і тд. Вони нам нічим не зобов'язані.
-
но если не мы , то чапати тогда или с поднебесной
-
Також часто відмови в молодих людей без дітей.
12 Jan 2024, 17:45
120408/435643
about a minute ago