PR CUAET
-
она же для всех типа , не спецом для куетовцев… и есть же квоты . я в бс
-
я чего зашел то , спросить хотел : дают по гуманитарке ПР или нет ? какая статистика примерно ?
-
Не той носили торты, не той...
-
Дають. Нещодавно міграційний консультант скидував статистику по гуманітарній програмі з куаетівцями. Було 15% відмов
-
1. скріншоти що я там шукаю роботу, квитки, щоб підтвердити історію поїздок туди, говорила, що там є знайомі і не буде проблем з соціальною адаптацією. ну і чат gpt допоміг написати дуже мотиваційний лист ))) 2. ні, там навіть нема ніде де то пояснювати треба, тільки поле вписати місто і провінцію куди плануєте їхати (я вписала онтаріо) і питання чи є номінація від провінції 3. ні 4. ні, в мене тільки один документ потребував перекладу - свідоцтво про шлюб, і воно було перекладене ще в україні, з печаткою, зшитий переклад, їм підійшло, нічого не сказали 5. та нема більше нічого, я все заповнювала і завантажувала дуже уважно, дозапитів документів ніяких не було, рівно 60 днів розгляд і мовчки дали номінацію, навіть не знаю що сказати
-
согласен с вами , на этом давайте закроем тему … лучше подскажите ,как модератор, по моему вопросу выше есть какая то инфа?
-
Нам тут ніхто не зобов'язаний давати рекомендації. Дали? Ну то й добре, дякуємо тим людям. Не дали? Ну що ж, шукаємо інших. Але це не дає нам права за це називати їх сучками і тд. Вони нам нічим не зобов'язані.
-
но если не мы , то чапати тогда или с поднебесной
-
Також часто відмови в молодих людей без дітей.
-
Якщо ви підходите за іншими програмами, то по гуманітарній ви отримаєте відмову.
-
Це не має значення, якщо лише цей фактор. У вас має бути сильна інтеграція в Канаді.
-
я как план Б рассматриваю , у меня прописка в Севастополе … временная регистрация в Киеве
-
но может вообще очень упростят нам и все же на шару дадут ?
-
Але в більшості з цих людей були сильні кейси. Тож не факт, що всім ця програма підійде. Мені, наприклад, не підходить (кейс слабкий буде). Тож я і не пробую
-
ну если по пнп не пройду , то уже деваться некуда будет …и пофиг
-
хорошая статистка
-
Більшість відмов - самостійне подання. Одна з причин - нормальні імміграційні консультанти просто не беруть слабкі кейси в роботу
-
Я підтримаю пропозицію звернутися з проханням про розгляд Заяв. Поясню чому: 1. Хтось планує навчатись за ціною ПР, І повинен хоть якось зрозуміти. Якщо відмова по цій програмі, то не тягти часу і вступати за повну вартість,. 2. Хтось сидить на гарній роботі , але вона не відповідає NOC щоб податись по ЕЕ. То така людина не буде марно витрачати час на очікування результатів по нашій програмі, а буде шукати іншу роботу ( може худну але з NOC) 3. Дехто скаже Гудбай Торонто і погоне в Манітобу 4. Інші підуть на програму по Спонсорству Ми розуміємо , що ніхто нікому нічого не обіцяв на 100%. Але не мати розуміння - це гірше чим відмова.
-
Жаль , что мы не соседи😀
-
почти 2 года в школе уже
12 Jan 2024, 17:45
120419/439184
3 minutes ago