PR CUAET
-
Так . Я з вами частково погоджуюсь. Але хоч би АОР отримати з листопада і мати надію, що колись розглянуть. Мітинги не потрібно, а ось групове звернення з проханням підтвердити що наші кейси отримані і колись будуть розглядатися- це потрібно
-
Добрый вечер, а кто что слышал про возобновление CUAET?
-
Ця форма 5257 є у всіх, тільки у розділі optional documents.
-
Ну ось представте як йдуть зазвичай справи. Моя донька в липні 2021 році подалась на PR по програмі TRtoPR . І тоді відразу IRCC переключився на афганців. А потім з лютого 2022 ще й українці. Запит сплатити біометрію їй прийшов тільки у січні 2023. Потім в травні запрошення на біометрію і допзапит. Потім вона звернулась у січні 2024 до депутата і отримала відповідь, що у грудні 2023 іі кейс направили до секюріті і 29 лютого секьюріті відповили , що все ок . Далі чекаємо , вже третій рік. І ми всі підв'язани по цієї програмі до отримання донькою цього PR. Чекає вона вже третій рік. Якщо вона не отримає ПР до 24.10 - ми не подадимося по цієї програмі. І отримання рішення в такому порядку - це не є якоюсь рідкістю. Тому якесь незадоволення із серії "ми чекаємо вже 5 місяців" - ну дуже дивно виглядає. І ніякі звернення з цього приводу не будуть мати успіху. А буде мати враження, що українці намагаються привернути до себе більш уваги, ніж має бути відбуватися стандартний процес , на який IRCC витрачає сас у середньому по кейсам не тільки українців, а і афганців, сирійців, філіппінців і т.п.
-
Добрый день, кто подавался на провинциальную помощь какие нужны документы ? И где ее могут помочь заполнить?
-
До речі - за такі строки спасибі можна сказати і нам, українцям. Бо 1 млн заявок на візи з приїхавшими 200 тисяч - це показово. І канадці все кінули і більше року штампували ці візи . А зараз ми їх закидали ще воркпермітами та стадіпермітами. І ще ви на цьому фоні бажаєте, щоб вони всіх інших кинули і почали розглядати саме ваши справи, бо "5 місяців" - це вже дуже довго.
-
Добрый день, кто подавался на провинциальную помощь какие нужны документы ? И где ее могут помочь заполнить?
-
-
Погоджуюсь, можна написати послу України в Канаді ( це обов'язки послів допомагати українцям в Канаді) чи спілкам українців, які мають доступ до влади. Щоб вони підсвітили питання в ircc до нашої програми. Тут питання, не в невдячності, а в тому що немає динаміки, визначеності в строках, наприклад: Аор через 6 міс, портал ще через рік, тощо. Крім першого тижня подачі ніякої динаміки у інших аплікантів.
-
Мені також не зрозуміло що відбулося. Перших , жовтневих аплікантів , розглядали активно, а потім ПОВНА зупинка . Перестали навіть відкривати Заявки . Думаю , є якась причина або пояснення .
-
Вони запитали на словах «скільки планується в CAD надходжень ?» й все.
-
Я коли писав, що IRCC тупо не знають, що з нами робити, мав на увазі не їх фаховість. Відсутнє чітке бачення чи посадова інструкція (або навпаки є, ми про неї просто не знаємо), що робити з українцями. Два моменти: рандомна перевидача WP ще на 3 роки (комусь дам, комусь ні) та цілковитий стоп навіть у видачі AOR. Виглядає, що чекають на якусь відмашку та просто поставили програму на hold. А народу то прокомунікувати забули (або не вважають за потрібне щось пояснювати). А народ переживає. Хоча напругу IRCC можна дуже просто зняти, поінформувавши народ. Бо застрягли в якомусь імміграційному чистилищі: ні туди, ні сюди. Хто там знає, що робити треба, щоб з чистилища вибратись😝?