PR CUAET
-
порадьте де краще та дешевше купити комп'ютер, у Європі чи Канаді?
-
Така ж ситуація з садочками і тут.
-
З садочками ситуація дуже складна. Туди потрапити майже не реально. Ні в державні, ні в приватні. В чергу реально люди записуються ще на етапі вагітності. Якщо десь і з'являється якесь місце в приватному, то ціна дуже висока.
-
Відкривала при наявності житла в іншій країні, про це ніхто не питав, питали тільки чи є житло в Канаді , якщо нема то можна відкривати цей рахунок
-
Це не гуманітарна програма, тому і не потрібно порівнювати. Було чітко сказано, що ця програма прирівнюється до спонсорства...а там інші терміни. Тим паче, що вас ніхто не виганяє і ворк перміт будуть продовжувати
-
Corner Brook 19 тыс. население. Там работы явно не особо :)
-
Мы сейчас в Виннипеге, шумоизоляцией не испугаешь, сухой климат вызвал дерматит у малыша так что влажность даже плюс, сама с юга Украины там влажно и сыро или душно и жарко)). Волнует конечно как и всех работа и сады, в Виннипеге даже частных нет ((
-
Доброго дня Можливо хтось стикався вже Питання по візі в Канаду на загальних умовах - 1) подорожує чоловік і син, запрошуюча сторона це подруга яка вже рік в Канаді, має роботу і житло, Мама вже в Канаді але тільки декілька днів Якщо в анкеті питання - де знаходяться батьки, то чи вказувати шо мама в Канаді ? Тому що шанс відмови високий, адже факторів повернення мало До факторів повернення додаємо довідки про діючий бізнес і контракти з партнерами
-
Але вона і не є гуманітарною.
-
На скільки я пам'ятаю, то ні. Про це пише десь на офіційному сайті, коли починаєш заповнювати заявку. Там є перелік необхідних документів і роз'яснення до нього.
-
Ось цитата на яку вона посилалася і додала свої думки про спонсорство. Це не є так.
-
Не было такого коментаря. Був коментар що ця програма не в пріоритеті і буде розглянута разом з іншими. Про сімейну то додала від себе дівчина що робила ефір.
-
Привіт теж шукаємо такого перекладача
-
Був коментар, що аплікантів цієї програми будуть розглядати у порядку черги по спонсорській програмі.
-
Питання: ось я живу у Сент Джонсі вже більш ніж півроку. Для подачі на провінційну номінацію треба підтвердити відсутністі судимість у кожній країні, де прожив більш ніж півроку. Чи означає це, що мені треба подаватися на criminal record check у провінції?
-
Чому розглядає офіс гуманітарної спонсорську програму? Ніде вона не прирівняна до спонсорства. Навіть у докладі IRCC вона йшла зовсім відокремлено від гуманітарної, спонсорства чи біженства. Це окрема public policy. Тим паче не виганяє - і отримав піар і знаю що точно можу будувати життя тут то різні речі
-
А ви намагаєтеся змусити їх зробити цю програму prioritized? Подалися, і слава Богу. Але ж нам завжди мало... В Канаді уже скоро уже будуть шугатися від слова українці
-
Звичайно що ні. Відомий тільки факт що з тими хто пройшов далі спілкується офіс гуманітарної програми і все
-
В целом природа супер. Нет криминала. Люди хорошие. Работа индивидуально, факторы: англ, + ваши скилы. Мне нравится я работаю удаленно в ИТ + локально тут. Конечно наличие авто, важный аргумент, для жизни и раболты Т.к. транспорт тут никакой, большой временной интервал, в магазин пешком далеко
-
У цитаті сказано - no, applicants are not prioritized and will be added to the regular flow of PR applications
12 Jan 2024, 17:45
120523/450963
2 minutes ago