PR CUAET
-
Давайте зробимо драфт листа в Гугл доксі, щоб потім можна було перевірити, що ми нічого не забули. Я би вказав всі факти, що є і конкретно перерахував би, що потрібно від них
-
Доброго дня, celpip потрібно тільки основному, чи усім здавати?
-
дивляться досить часто і з повагою. мій бос з роботи тільки українців і хоче.
-
@AnyaKiwi Ви ще не визначились чи то 💩 чи 🤡? Нажаль не можна обидва поставити щоб вже остаточно виразити позицію 😂
-
Я кажу не про тих, хто вимагає...а за те як через це на українців дивляться канадійці Зробили найлегшу, яка може бути програму...але нам мало!
-
Це залежить від ваших балів та програми Інколи достатньо щоб одна людина здавала В інших випадках , якщо буде здавати ще хтось це збільшить загальний бал
-
це правда 100%. філіпінці - вигризають свій ПР. їхнє комюніті дуже велике де ми живемо.
-
Привіт Може хтось знає, через який час і куди приходять результати мед. огляду?
-
На счёт, что мы давим и требуем) Буквально недавно был разговор с филлипинцем о процессе пиар. Услышав о нашей ситуации - а что ты сидишь и ждёшь, я звонил через день в IRCC и все так делают, звони, пиши, напоминай о себе, а то будешь так и ждать)
-
Давайте - напишу вам у приватні
-
нікому не заборонено те саме робити по інших програмах міграції
-
питання я думаю вичерпано. готуємо, стукаємо, даємо про себе знати - і якійсь одні двері відкриються.
-
починай з себе, якщо хочеш поваги
-
Бо ваш бос не зіштовхнувся ще з такими, яким завжди мало
-
напишете loe, якщо буде дозапит. бо дозапиту може і не бути
-
Капець, не маємо ніякого документу, всюди вказували NA
-
так.
-
Привіт якщо я головний аплікант до запит на мілітарі теж приходить на чоловіка?
-
Нам порадили Halina Miller
-
Дочитую срач що ви розвели у чаті. Не кидайтесь будь ласка на інших учасників (і я не про себе). «Пробивна» і «хамство» це трошки різні речі.
12 Jan 2024, 17:45
120564/474652
7 days ago