Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Viki не переходила на образи чи особистості. Якщо вам здається інакше - будь ласка закиньте скрін мені в особисті, я могла пропустити серед сотень повідомлень.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я не спорю, є такі люди. Я особисто як і більшість в цій групі вдячні Канаді за допомогу і надані можливості, я готова чекати 2-3 роки пр, нехай, але ця програма дійсно недоопрацьована. Нехай її внесуть в список для легального продовження статусу і я чекатиму з розумінням. Я не хочу порушувати законодавство цієї країни, тому і питання - а що далі? Вважаю якщо запитати, то може і звернуть увагу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anny
    wrote on last edited by
    А як перезаповнити цю форму, якщо вона існує лише онлайн на порталі? Я ще не подавалась на федеральний рівень, але хочу розуміти на майбутнє як діяти в такій ситуації. Дякую!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6387441732T Offline
    t6387441732T Offline
    Hanna
    wrote on last edited by
    Товарищи, я с неплохим английским и машиной нашла работу спустя 3.5 месяца парт тайм, так что всё плохо тут с работой.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    А те що мені писала та Viki було конструктивно? Її образи куди мені піти і що робити? Чому ви не поставили копію? Чи ваша 💩 на мою думку що «недостатньо» - це конструктив що не заборонений у чаті?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5238643468T Offline
    t5238643468T Offline
    Anya Crimean
    wrote on last edited by
    Добрый день. Подскажите пожалуйста, если меняешь место работы (но специальность остается прежней) нужно со старой работы брать какую-то бумагу? Понятно что AOS приостановлена, но хотелось бы сохранить стаж, и не на словах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288927049T Offline
    t288927049T Offline
    Анна Шурова
    wrote on last edited by
    Там вроде написано должен прийти тот, кто подавал заявку. А может ли дедушка или бабушка например подать заявку и забрать документы внука? Кто-то сталкивался? Например, по доверенности от родителей
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Це залежить від багатьох факторів - куди приїхав, які бали (особисті нюанси типу освіти), стрім, який обрали, як часто вибірки і т.д. Мені здавалось, що ми в Онтаріо розпочали підготовку швидко і отримали ПР швидко - через 1,5 року в Канаді. Але потім я побачила як люди в Альберті за 6 міс з ПР і навіть з іпотекою 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t193170980T Offline
    t193170980T Offline
    Siya
    wrote on last edited by
    Я вже два рази писала, напишу ще раз: у імміграційної служби є свої річні, місячні ліміти. У кожного з офіцерів. З першого квітня тільки почався 2024 фіскальний рік із новими квотами, навантаженнями та іншими правилами. Також треба підлаштуватися під новий бюджет. Хто попав до кінця року (березень 2024) - класно. Інших тільки почнуть розглядати. Трохи терпіння не завадить нікому. Не забувайте, що окрім офіцерів і служби, в процесі задіяні інші установи, які перевіряють інформацію по нашим кейсам, і це також займає час. І у кожної установи є свої рамки і навантаження. І ще додам трохи… я бачила новоприбулих українців, які ось прям вривалися з ентузіазмом на гіпер-наполегливістю до справ, але це не сама ліпша стратегія в Канаді. Вони потім це розуміють, але іноді вже дуже пізно, щоб залишитися в колективі, або залишитися в гарних стосунках із колегами. Давайте поважати один одного, та канадське суспільство і терпляче відноситися до державних стандартів. Миру всім!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    В мене та форма була необов'язковою - а саме, у випадку для подання на візу з-за кордону (так було вказано у розшифровці щодо призначення цієї форми). Тож я її й не відкривала, бо перебуваю в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Так reference letter
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Konstantinov
    wrote on last edited by
    Reference letter. С позицией, датам начала конца, зарплатой, часами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Konstantinov
    wrote on last edited by
    А меня схантили когда я работал в Онтарио. Я в эту организацию где я сейчас работу резюме не присылал. Так что как повезёт. Но ради справедливости скажу что в Онтарио постоянно можно видеть знаки employee wanted, а тут такого нигде не видел ни разу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1072836696T Offline
    t1072836696T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OS
    wrote on last edited by
    Ви можете легально продовжувати статус. Знаю людей, які продовжували ворк перміт, вказавши, що вони подалися по цій програмі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Garry Hill
    wrote on last edited by
    Ділюсь моєю хронологією: Подача 27.12.2023 Запит на додаткові документи 21.03.2024 Отримання номінації 03.04.2024
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Garry Hill
    wrote on last edited by
    Ділюсь моєю хронологією: Подача 27.12.2023 Запит на додаткові документи 21.03.2024 Отримання номінації 03.04.2024
    1 Reply Last reply
    0
  • t319233650T Offline
    t319233650T Offline
    Vika AL
    wrote on last edited by
    Та Viki, як ви мене назвали, лише привела свій досвід, що строки по отриманню PR за кілька місяців - це завжди було малоймовірно. Також, я запитала чи Канада робить для українців недостатньо. Ви вважаєте, що недостатньо . То тоді ж сенс робити конструктивні кроки, а скаржитися на IRCC у чаті не допоможе. Ви злили на мене свою пасивну агресією, перейшли на особистості, вказали мені як мені з вами спілкуватися у публічному просторі ... Але, зрештою, в чаті дійшли згоди написати листа, то я вважаю, що це неприємне обговорення таки дало позитивний ефект. Тепер треба знайти об'єктивні аргументи для звернення, щоб воно не було побудовано лише на емоціях.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya Evskaya
    wrote on last edited by
    Так, ми отримували в 2023 чайлд виплати у Грудні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5410623034T Offline
    t5410623034T Offline
    Iana Kovalska
    wrote on last edited by
    Гарні новини з ранку🥳, я подавалася 25.12 , а у вас який нок?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags