PR CUAET
-
Трохи дивне питання у мене, та все ж: Зараз подаємось на федеральний етап, зробили фото і лише потім зрозуміли, що чоловік після роботи був в формі FedEx і це лого прямо у нього на плечі. Підійде? Чи переробляти? Дуже дякую
-
В Едмонтоні вже два місяці ніяких слотів на паспорт немає
-
А де сами було сказано, що програма прирівнюєттся до спонсорства? Цікавить момент, що строки спонсорства різні, для батьків це десь 24 міс, для дружин 9 міс inland (середні показники). Чи значить це, що умовно кажучи як дружина канадця, я по цій програмі можу приблизно на такий самий термін орієнтуватись?
-
О, я з вами по іта Коли в вас аор був?
-
В який час?
-
ЕЕ це федеральна я програма, не важливо провінція
-
Які ноки ваші роботи? Освіта для ЕЕ треба 👆🏼мінімум
-
Всі привіт прошу поради в тих хто тямить в цьому краще. Дружина працює Шеф-Кондитер в гольф клубі, без роботи силить на бенефітах від держави з кінця грудня до кінця березня, Англійська рік тому по приїзду була 5 освіта в Укарїні Бакалавр. Я д в свою чергу працю як General labour але на днях отримав сертифікат як Marine system technician від (American Boat and Yacht Council) і є можливість оформитись як Marine Technician, англійська рік тому по приїзду була 6-7 освіта також бакалвр(освіта в дружини Актор театру та кіно у мене Системна інженерія) по кому краще подаватись на Експер Ентрі?
-
Наконец то и мы дождались eCORP. Ждали с 14.02, сегодня 04.04 получили. Ровно 50 дней.