PR CUAET
-
Всі привіт прошу поради в тих хто тямить в цьому краще. Дружина працює Шеф-Кондитер в гольф клубі, без роботи силить на бенефітах від держави з кінця грудня до кінця березня, Англійська рік тому по приїзду була 5 освіта в Укарїні Бакалавр. Я д в свою чергу працю як General labour але на днях отримав сертифікат як Marine system technician від (American Boat and Yacht Council) і є можливість оформитись як Marine Technician, англійська рік тому по приїзду була 6-7 освіта також бакалвр(освіта в дружини Актор театру та кіно у мене Системна інженерія) по кому краще подаватись на Експер Ентрі?
-
Наконец то и мы дождались eCORP. Ждали с 14.02, сегодня 04.04 получили. Ровно 50 дней.
-
Не завантажується фото 🤷♀️
-
Це нормально, бо в правилах не зазначеного, що не можна фотографуватися в брендованому одязі, тощо.
-
Дякую Чекаю медікал & біом
-
Питання: чи комусь останнім часом Едмонтон відповів на мейл або дзвінок?
-
Прискорених черг не має. В Хорватії (Загреб) минулого літа через місяць можна було пройти співбесіду після оплати візи. Тобто там очікування на співбесіду становило 3-4 тижні.
-
Добре, ЕЕ вимагає 0-3 Вимоги мови я скинула Якщо є повний рік в Канаді, а не «на бенефітах» - можете створювати ЕЕ і будете eligible для СЕС Якщо року роботи в Канаді немає - робіть аккаунт, вказуйте proof of funds & міжнародний досвід роботи - будете eligible only for FSW Можете створити 2 - один де ви гол апплікант, другий - де дружина головний
-
Можна одержати якщо роботодавець згідний пройти цей процес заради вас. Мито 1000, якщо лміа для pr support то мита нема, плата консультанту орієнтовно 3500