PR CUAET
-
Файно, дякую. Сьогодні НОА прийшли 🫡
-
Достатньо 6 місяців за ост 3 роки
-
Добрый день! Нужно ли подгружать свои дипломы ВО, если в чек листе о них не указано?
-
подозреваю что в Сент Джонсе тоже должен быть свой офицер, если он даже тут есть
-
в ANC в Корнер Бруке прям сидит employment officer. он сильно помог тем украинцам, которые без языка искали работу
-
Дякую за інформацію, в мене якраз третій день їх роздумів сьогодні, не все втрачено)
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка хто знає: чи по FSW STEM треба IT NOC мати як primary occupation чи просто достатньо мати 6 місяців досвіду за останні 3 роки, і то не обовʼязково має бути primary occupation? Бо primary occupation за правилами FSW має бути 1 рік мінімум. Буду дуже вдячна якщо хтось знає.
-
Для СЕС ви маєте мати мінімум 1560 годин роботи в Канаді можна з перервою, але вона тоді не рахується як стаж Напр: я роботою вже 1 рік і 10 місяців, але через декрет в 4 місяці активний стаж 1 рік 6 місяців. По системі ЕЕ - 1 рік
-
t.me/FirstUkrNL вот чат, контакт Карины там в ветке Работа
-
Странный подход у вас по выявлению друзей🤔 это дело каждого, хочет дает не хочет не дает, и имеет на это полное право. Я всем друзьям, знакомым сразу это обозначала, если не хотите можете не писать, хотите пишите. Только на усмотрение, и говорила что отказ прийму. На мое удивление всем кого просила они мне дали, а я готовилась к отказам. Наверное все в прошлом иммигранты)
-
Скільки часу зараз робиться закордонний паспорт в Оттаві? Чи є можливість пришвидшити процес?