PR CUAET
-
Странный подход у вас по выявлению друзей🤔 это дело каждого, хочет дает не хочет не дает, и имеет на это полное право. Я всем друзьям, знакомым сразу это обозначала, если не хотите можете не писать, хотите пишите. Только на усмотрение, и говорила что отказ прийму. На мое удивление всем кого просила они мне дали, а я готовилась к отказам. Наверное все в прошлом иммигранты)
-
Скільки часу зараз робиться закордонний паспорт в Оттаві? Чи є можливість пришвидшити процес?
-
Привіт Сьогодні подавалася на закордонний паспорт в Отаві,летіла з Ванкуверу, бо лише в Отаві зловила слот Питань ,чому з БК подаюся в Отаву ніяких не було Працівники дуже ввічливі і все детально пояснили ,усі документи потрібно заздалегідь підготувати.що вказані на сайті посольства Отави і принести копії та оригінали , money order -вказувати на посольство ,хоча паспорт роблять в консульстві,конверт на відправлення паспорту прийняли,але відповідальності не несуть за пошту Канади Паспорт буде доставлений в посольство за 3-4 місяці,можна замовити dhl для пришвидшення процесу . Приймають лише по запису !
-
Я дуже надіюся, що нададуть відповідь, бо інакше 9 числа прийдеться їх перед фактом ставити 😅
-
Спасибо! Ещё вопрос - если я в один и тот же период училась/работала удалено/ была в отпуске заграницей, нужно писать какое-то письмо с объяснениями ?
-
Доброго дня, чи знає хтось що робити коли подали аплікацію на номінацію (вона ще розглядається) але менеджер з роботи і його контакти які вказували при заповненні аплікації змінилися, якщо я зміню контакт на новий в аплікації чи треба писати комусь з розʼясненням чому змінила?
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Тобто вам треба написати на цю пошту [email protected] та пояснити, що контакти змінились і все)