PR CUAET
-
Під скажіть будь ласка, ми загрузили мед комісію, довідку про несудимість і все інше, на якому я порталі😊🤣, бо я нічого не розумію , через скільки часу має щось прийти?
-
Треба було вказувати
-
Спробуйте укр впн
-
Це спонсорська програма
-
Для тих, хто подався та чекав рішення по TRtoPR - було два рази рішення IRCC видавати воркперміти на 1,5-2 роки. На скільки я знаю від людей, що і далі чекають - їм ще раз надали воркперміти. Тобто, зазвичай для таких пілотів , яких нема в переліку для отримання Bridging Work permit - приймають окремо рішення на видачу підтримуючих воркпермітів.
-
‼️‼️‼️CUAET офіційно продовжили для тих, хто пізно отримав візу та не встиг приїхати до Канади до 31 березня Given the time it takes to get approved and get ready to travel to Canada, some applicants may not have had enough time to arrive in Canada before the March 31, 2024, deadline. If your application under the CUAET measures was approved on or after February 4, 2024, you can travel to Canada using your approved temporary resident visa and be authorized to enter Canada under the CUAET measures. If you were also approved for an open work permit, you will get one when you arrive in Canada. Джерело: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Онтаріо
-
А яка провінція?
-
Якщо подавали через бухгалтера, то попросіть щоб він перевірив чи з вас хочуть ще якісь документи. І чекайте, ви не одні такі. Можете погортати стрічку, там є багато таких людей.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи не виникне питань якщо чоловік приїхав із сім'єю, отримав вп та потрібно повернутись, бо є незакінчені справи (звільнитися, продати дещо). Чому не встигли закінчити - чекали на візу. Планує повернутись через 3 місяці. Як я розумію CUAET віза multientry. Потрібно брати з собою оригінал вп для митників? Дякую
-
Підкажіть, вам був окремо запит на податкову декларацію свіжу?