PR CUAET
-
Тарас, а скільки часу дається на подачу самої аплікації після отримання запрошення на подачу? 14 днів? Просто зараз думаю наскільки критично мати всі документи на момент відправки зацікавленості. Ви вже отримали номінацію?
-
Всем привет Кто то знает,если работаешь как апрентис и ждешь начала учебы ,влияет ли эта учеба на ПР в целом ? Может ли апрентис подаваться на ПР ? Если кто то реально знает ответ ,буду очень благодарен Потому что мнения разняться То можно ,то не можно
-
Доброго дня! Чи була у когось ситуація, що при здачі відбитків вони погано брались (зробили відповідну кількість разів, але як ми зрозуміли вийшли не ідеальні🙈 - і в мене, і в чоловіка). Пересдавали потім, якщо так, то через який час і який процес (як це відображається в кабінеті/оплата/аппоінтмент ітп) ? P.s. При поданні на візу теж погано бралися, але питань зайвих по факту не було… зараз здавали і та сама ситуація, і тепер думаю чого чекати… чи це не тільки у нас так?
-
А скільки балів набрали на EE ? Бо я мінімум
-
После того как был запрос и мы уже отправили документы офицеру насчет military question, как долго ожидать следующее действие ?
-
В мене це питання стосується ще й іншого документу. Є проживання в іншій країні в статусі громадянина. І треба вказати дату закінчення імміграційного статусу - а його немає.
-
Добрый день. Прокладываю маршрут в Эдмонтоне от аэропорта в Консульство и думаю: а вот нужно же в Консульство? Верно? Тут так много людей называют Консульство Посольством (даже те, кто уже сделал паспорт и побывал там), при том, что это разные организации, что уже сама себе не верю и перечитываю в сотый раз адрес.
-
а що вони в нього питали?
-
Але ж ви маєте вже біо чи ні ?
-
щасти Вам! Легкого процесингу