PR CUAET
-
Бо я очікую два тижні, і не знаю що робити чи писати їм чи очікувати далі.
-
Між Portal 1 та 2 всього 1 день? Інфу порталу 1 відсилали на всі адреси, чи тільки на ту, з якої прийшов запит?
-
на наступний чи щось таке
-
Через скільки днів ви отримали відповідь?
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
Добрый день. Подскажите, в течении какого времени приходит AOR? Я подалась 31.10. В начале декабря пришел запрос на биометрию. Сдала ее 19 декабря. С тех пор тишина. AOR не получила.
-
Можуть відмовити у візі. Хіба що писати їм пояснення через веб-форму, але гарантії нема, що вклеять після 30 днів і не буде відмови. Декому вклеюють, декому - відмовляють. У різних групах багато про це пишуть
-
Добрый день..здесь есть кто нибудь с Греции!
-
а якщо не встигаємо? паспорти зараз потрібні для іншої справи
-
Ми відправили свою аплікацію в вересні AIP прийшов у жовтні, поки більше нічого не було
-
Спасибо огромное 🙏🏻Нашла в биометрии)
-
Или пропустили письмо или он был в биометрии. Без него пройти биометрию нельзя. Смотрите application number буква Е и девять цифр.
-
Тим хто в Канаді, по visitor visa і є work permit дійсний до 2025, можна продовжити work permit до 31 липня?
-
Яка провінція?
-
добрий день всім) підкажіть, якщо по цій програмі подався, чи можна паралельно податися по іншій і просто відізвати заявку, коли по одній з двох буде рішення?
-
Так , але вони вам написали куди відправити на пошту чи через кабінет?
-
В мене просто просять довантажити документи в аплікацію
-
ну тоді , да - можно вести переписку.
-
супер, дякую)
-
а секьюрити вы проходили после того, как они нашли или до? после получения ответа от секьюрити - сколько вы ждали первого портала с approved или в каком порядке шли письма вплоть д е-Copr? а то процессы в таких лимитированных програмах отличаются от стандартных на ПР.
12 Jan 2024, 17:45
120979/465917
13 minutes ago