PR CUAET
-
добрий день всім) підкажіть, якщо по цій програмі подався, чи можна паралельно податися по іншій і просто відізвати заявку, коли по одній з двох буде рішення?
-
Так , але вони вам написали куди відправити на пошту чи через кабінет?
-
В мене просто просять довантажити документи в аплікацію
-
ну тоді , да - можно вести переписку.
-
супер, дякую)
-
а секьюрити вы проходили после того, как они нашли или до? после получения ответа от секьюрити - сколько вы ждали первого портала с approved или в каком порядке шли письма вплоть д е-Copr? а то процессы в таких лимитированных програмах отличаются от стандартных на ПР.
-
У листі який присилали було написано на яку електронну пошту відправити всі документи. Туди , я так розумію п. Влад відправляє і всі повідомлення їм.
-
Цікаво, а як ви пишете їм? В нас всі дозапити приходять з пошти donotreply
-
Вони нічого не відкрили кабінеті там написано відправити через електронну пошту.
-
Подаваться параллельно можно, потом отозвать одну можно. Если отзывать до aor деньги за процессинг вернут, если после уже нет.
-
так вони, зазвичай, запитують у кабінеті на сайті, відкривають для цього віконце для файлу, а потім закривають його через вказаний у запиті час. Тобто, продовжувати переписку не вийде. Вони ж вас через це запитують, а не через є-пошту?
-
Ссылка, правильно?
-
Але це вони самі прислали
-
Ось тут написано куди відправити
-
А на какой ящик отправляли письмо? Я не смог найти контактной информации по таким вопросам. У меня пройден медосмотр, но в базе нету, а документы все есть про прохождение. Хочу отправить документы им
-
вибачте, але що таке “в дитячі” ? записати як net income в секціі для дитини (я через wealthimple заповнюю) ? чи якось інакше?
-
Они нам не ответили по документам..и запроса не было...нам дали approved и мы получили письмо об этом..и только потом в аккаунте прошло security 😀...в общем, балаган..первый портал пришел через 7 дней, потом дней через 10 второй портал и ещё 2-3 дня- е- Copr 05.09- approved 13.09- pr confirmation 19.09- 1 portal 29.09- 2 portal 12.10- Congratulations! You are now a permanent resident (PR) of Canada!😁
-
Або ж якщо у вас є попередньо узгоджений ворк перміт. Його мали надіслати вам у персональний кабінет, туди ж, куди і реквест на вклейку паспорта.
-
если они вас ничего не спрашивали, то только через веб-кабинет. Нас спрашивали
-
через є-пошту, щось на кшталт IRCC.DNxxxxxxxProcessing-TraitementPxxxxxxxxxxxx.IRCC@cic.gc.ca
12 Jan 2024, 17:45
120993/466519
less than a minute ago