PR CUAET
-
В мене таке ж було Потім пише що сабмітет
-
Є кнопка. Але додати можливо тільки один файл. Об'єднав в один три доки пдф і додав
-
Видалили випадково
-
Так, у мене немає повернення коштів, подавалась на аплікацію в вересні, отримала номінацію в листопаді і досі немає повернення. Вся сім'я - українці.
-
Тут ще треба памятати що для провінційних ЕЕ програм треба зареєструвати профіль, а в 42 роки, магічтр, з макс досвідом і без 9999 тих 67 балів не набираєш. Тому чис старше тим вище балів требв
-
Не можна нажаль
-
Ні, їх не цікавить чому ви "відкосили". Їх цікавить чи ви не "забули" вказати військову службу, особливо враховуючи що в Україні служба обовязкова, і зараз ідуть активні бойові дії. А все через перевірки так званої inadmissibility, серед причин якої, в тому числі злочини війни, геноциди, тортури, тероризм і тд. І якщо ви служили же є активні бойові дії, або були якісь "інциденти" це означає що можливо вас треба глибше перевіряти. Ну і оскільки це може впливати на ПР, то якщо таки служили, а не вказали можна отримати відмову + депортацію (тимчасово відкладена, але все ж таки) + бан на 5 років Це реальна практика, і непоодинокі випадки. Тому і перевіряють, чи дійсно не служили - чи "забули"
-
t.me/prcuaet/149
-
Добрий день, хтось може відповісти: 1. Для CEC рахується стаж в Україні за останні 10 чи 5 років? 2. Якщо фірма закрилась юридично в Україні пару років назад, як можна доказати досвід там? Дякую