PR CUAET
-
Блин, нажала сабміт, спочатку технічна полилка а зараз довго щось загружае! Страшно капець!
-
Є кнопка. Але додати можливо тільки один файл. Об'єднав в один три доки пдф і додав
-
Видалили випадково
-
Так, у мене немає повернення коштів, подавалась на аплікацію в вересні, отримала номінацію в листопаді і досі немає повернення. Вся сім'я - українці.
-
А как доказывать наличие военной кафедры в вузе, если в выписке к диплому она не идёт и того документа что после неё выдают тоже нет.
-
Тут ще треба памятати що для провінційних ЕЕ програм треба зареєструвати профіль, а в 42 роки, магічтр, з макс досвідом і без 9999 тих 67 балів не набираєш. Тому чис старше тим вище балів требв
-
А якщо дитина буде зі мною в алікації то можуть дати тільки мені пр а дитині ні чи якщо дитині ні то і моя аплікація зависне начебто?
-
Не можна нажаль
-
А які альтернативні шляхи можуть бути?
-
В нас деякі чати задється хтось випадково видалив ... адміни шукають варіанти чи можна відновити
-
Нотаріальне на ПР треба було завжди. Під час початку війни закривали очі багато на що, деякі навіть взагалі без дозволу батька отримували. Але на ПР таке швидше за все не пройде
-
Дякую, але не переходить і немає у списку… може глюк, бо вдень писала у гілці і вона в процесі написання зникла вона((
-
Ну можна що завгодно придумати що може статися гіпотетично. Якщо в розшуку міжнародному то звичайно вас не пустять до країни, але розшук наразі тут ні до чого.
-
Ні, їх не цікавить чому ви "відкосили". Їх цікавить чи ви не "забули" вказати військову службу, особливо враховуючи що в Україні служба обовязкова, і зараз ідуть активні бойові дії. А все через перевірки так званої inadmissibility, серед причин якої, в тому числі злочини війни, геноциди, тортури, тероризм і тд. І якщо ви служили же є активні бойові дії, або були якісь "інциденти" це означає що можливо вас треба глибше перевіряти. Ну і оскільки це може впливати на ПР, то якщо таки служили, а не вказали можна отримати відмову + депортацію (тимчасово відкладена, але все ж таки) + бан на 5 років Це реальна практика, і непоодинокі випадки. Тому і перевіряють, чи дійсно не служили - чи "забули"
-
Ми завжди знали що він часто приходить, тим більеш зарза коли активні бойові дії. Тому всі мої клієнти які служили подають це все заздалегіть. Які не служили не подають, і якщо є запит так і відповідють - не служив тому що Х
-
t.me/prcuaet/149
-
Вимог немає, але без 9999 не набираються ні бали за англійську високі ні так звані трансферабл пойнтс - і без цього ви нажаль просто не конкурентноспроможні :(
-
Добрий день, хтось може відповісти: 1. Для CEC рахується стаж в Україні за останні 10 чи 5 років? 2. Якщо фірма закрилась юридично в Україні пару років назад, як можна доказати досвід там? Дякую
-
ну це ж до пори. Паспорт колись закінчується, без діючого паспорту нічого не оформити та на PR не податися, довідку о несудимості теж можуть не видавати чоловікам призивного віку - тільки персонально у рукі. А поки ти навіть с PR - ти все рівно маєш тільки єдиний паспорт, з яким тебе ще 3 роки бути до отримання громадянства Канади. Ось і рахуйте - праця, подача на PR очікування - це три роки мінімум , плюс життя с PR, подача на громадянства Канади, очікування - це ще мінімум 3-4 роки ... а паспорт то не у всіх є ще срок на 10 років ... А якщо ще треба буде робити якийсь апостилі, доручення - все рівно йти в посольство . Тут один вже писав - а хтось має досвід візиту у консульство з подачей на паспорт, коли ти в розшуку в Україні.... А розшук же може бути і міжнародний. В Фейсуку жінка писала, що її мати прилетіла в Торонто у листопаду і 8 чоловіків українців з рейсу відразу не пустили та відправили на депортацію , а одного, навіть, у наручники взяли на відправку назад...
-
також врахуйте ще тиждень після свят - кожен принесе свою ковбаску та смаколики на роботу😊🎄.
12 Jan 2024, 17:45
12115/427510
less than a minute ago