PR CUAET
-
як воно працює - взагалі не ясно
-
а я в черзі стою з листопада, і ніфіга не приходило…
-
Я 4 місяці тому
-
Скинув вище скріни
-
Тобто в тій країні, де він фізично знаходиться, я правильно зрозуміла?
-
Так
-
Це дитячий?
-
Доброго дня. Подавалась на продовження ворк перміту. Сьогодні хотіла подивитись статус заявки але не змогла зайти. Пише що пароль і логін було відкликано. У кого було таке? Що робити? Як подивитись статус? Чи це значить що заявку відхилено?
-
Батько має записатися в консульство і зробити дозвіл
-
Вибачте, а це ж має робити батько дитини, а він в Україні, а може і десь інде. Чи я сама це маю робити у консульстві?
-
Вони не дублюють як апоймент до дантиста😁
-
Для пенсії треба тут проживати багато років. Якщо ви нещодавно приїхали і не працюєте, але шукаєте роботу, можете подати заявку на допомогу від провінції для малозабезпечених (income assistance). Вам можуть допомогти подати заявку в організації Impact north shore, яка допомагає новоприбулим. Їхні послуги безкоштовні. Можете зателефонувати в будні дні з 9 до 16-30, тел 604 988 2931, там є україномовні працівники
-
Дитячий іноді трапляються, а ось дорослих в Торонто ні хто з початку лютого щось не бачив. Мабуть втомилися консули, відпочивають.
-
Черга не працює, то сто відсотків- я просто не роздуплилась одразу, п почала моніторити слоти з лютого( Хтож знав
-
А як виглядає лист-запрошення ?
-
Так
-
Аби заявку було відхилено, ви б отримали сповіщення про це. То якась інша проблема.
-
Спробуйте може є опція нового пароля. Сьогодні заходила в акаунт. Мабуть це тільки у вас щось. Перевірте чи клавіатура на правильній мові,чи все вірно вводите. Якщо буде заявку відхилено то це побачите в самій справі
-
А якщо я створю новий аккаунт, цієї заявки ж не буде видно?
-
Добра усім ! Підкажіть будь ласка, яка різниця між EI і EIA та яке з них впливає при подачі на PR ?
12 Jan 2024, 17:45
121279/406671
5 minutes ago