PR CUAET
-
Они давно затребовали финансовую информацию, и мы тогда за прошлый год еще всего не подбили. А тут воспользовались случаем напомнить о себе и заодно задать вопрос. Напрямую Т4 не просили
-
Питання з зірочкою. Отримали новий SIN. Зайшли в банк. Надали копію. В той же день до отримання SIN отримали рефаунд. Зайшов сьогодні в онлайн кабінет CRA- без проблем. Хоча читав що з новим SIN це неможливо. Заходжу через той самий банк. Мені нічого не потрібно робити, в CRA є мій SIN?
-
Заграничный Украинский и WP с собой
-
яка дата вашої заявки?
-
Не знаю. Но даже печати в паспорт не ставили.
-
Мені теж бухгалтер канадський говорила, що якщо житло - це основна резиденція, то вона не декларується.
-
Честно, не помню. Вроде показывали когда возвращались на канадской стороне.
-
Неоднозначність в тому, що дуже складно і не має сенсу описати в правилах всі випадки в житті. Але якщо подивитися на що націлені ті правила, то все досить просто. Якщо з якоїсь власності отримуєш дохід або отримав дохід від її перепродажі, то ти покажи цю власність і заплати податок. Наприклад, автомобіль за кордоном не просять показувати, бо він з часом як правило тільки дешевшає (можливо раритетний і потрібно показувати), а от земля (як у вашому прикладі вище) просять показати, бо вона як правило тільки дорожчає в Канаді ( вони не знають, що в Україні земля копійки коштує, а ще буває що нерухомість і земля дешевшає, бо кризиси і війни).
-
Я бачу , що поки 4 дні хоч якось розглядають
-
ще тишина після біо
-
у нас 30.10
-
дякую