PR CUAET
-
Для того, щоб вдруге заїхати в Канаду, варто з собою мати не тільки закордонний паспорт з діючою візою, а ще й оригінал ворк перміту та оригінал того документу, який видали під час проходження медогляду. Якщо ще не пройшли медогляд, то варто це зробити до від'їзду. Бо без медогляду назад можуть не впустити і анулювати ворк перміт, або впустити тільки як туриста без права на роботу.
-
В нас було рівно 5 тижнів
-
Дівчата, юридичне оформлення комон ло партнершип це актуально тільки для Канади? Тобто виїхавши в Європу ти вже сингл? Просто стало цікаво.
-
Ви знаєте я щось таке пригадала. Не знаю як тепер але раніше моїй сестрі потрібно було на іміграцію дозвола від батька і моєму чоловіку. Коли сестра подавалась то їй було менше 18.А от коли мій чоловік виїзджав з України на пмп в нього також було щось подібне. І нас ще тоді здивувало що він вже на той час був одружений. І нам сказали що це не залежить від віку. Що якщо ти виїздиш то повинен мати дозвіл. Я б вже про це і не згадала. Можливо зараз по іншому. Але хочеться почути думку @OstapBosak
-
Так
-
Тут думки розходяться. Уточніть провінцію. Наприклад в Саскачевані на апрентісшіп без ПР ні ногою
-
Отже якщо я вказую освіту дружини, то її диплом має обов’язково пройти евалюацію? Чи достатньо просто зазначити наявність освіти як такої.
-
Не потрібно відпрацьовувати якийсь визначений термін перш ніж подаватися на номінацію. Єдине, що можливо прийдеться пропрацювати 3 місяці (це стільки триває випробувальний термін), а тоді подаватися. Але, якщо роботодавець бере вас на роботу одразу ж, тобто без випробувального терміну, то можна й одразу подаватися. Крім того, що робота має бути на фул-тайм, ще також договір повинен бути на рік з можливістю його продовжити. Не зовсім розумію, що ви маєте на увазі під "designated employer", бо в Ньюфаундленді немає якогось визначеного списку роботодавців, що підходять для номінації, як це є в деяких інших провінціях. Може бути будь-який роботодавець, але є певні вимоги до нього.
-
Добрий вечір, таке питання: ми зараз очікуємо final decision, чоловіка відправили lay off по причині що нема поки роботи, сказали коли з’являться замовлення зателефонують. Коли це буде і чи буде взагалі не відомо. Він головний аплікант, AOS -PNP non EE програма . Питання наступне: ми повідомляємо IRCC про те, що він припинив там працювати, нової роботи та нового офера нема поки що. Він зараз тимчасово поки шукає роботу подався на employment insurance. Які дії в IRCC ? Чи можуть вони нам відмовити чи зупинити розгляд? Можливо хто володіє інформацією чи мав такий досвід?