PR CUAET
-
В мене знайома пояснювала що весь час повинна їздити за чоловіком тому що вони комон лав. Вона з Бразилії. Він з Португалії. Через літо вони тут,а через зиму в Португалії. Зайшла мова чи вона не хоче додому на одну зиму. От пояснювала якось так. Але я не вникала. Мабуть якісь умови все таки є
-
Чи я щось переплутала?
-
Так! Син спільний
-
Тому я і спитала
-
Дякую дуже за відповідь. Але на сайті є цей список www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/atlantic-immigration-pilot-program/designated-employers/
-
Так. Спочатку вам треба зареєструватись на сайті Wes. Заповнити все, оплатити і отримати номер. Потім зробити апостиль на документи про освіту через Іміджевий Центр в Києві (подача документів онлайн) і там же і переклади замовити. І потім з Києва вони онлайн передають документи у Wes.
-
Доброго вечора шановні співвітчизники. Підкажіть будь ласка чи знає хто відповідь на таке питання: Я заїхав до Канади тиждень тому. В мене був старий закордонний паспорт та я отримав WP на один рік. Незабаром я отримаю новий паспорт. Чи можливо отримати WP на повний строк на три роки після отримання нового паспорта? І яка процедура? Дуже дякую.
-
Добрый вечера подскажите пожалуйста, кто знает. Только подались на провинциальную номинацию и работодатель сказал, что больше нет у него фултайм работы. Есть 3 месяца, после которых прийдется менять работу. Можно ли после провинциального этапа сменить работу? Не сгорает ли номинация? Или весь процесс прийдется начинать заново? Даже если будет запущен федеральный этап?
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка, що робити, якщо подала синові на ворк перміт, а змінили адресу? Як їх повідомити про зміну?
-
Поки не має final decision (та і після того теж) IRCC може відмовити в подальшому розгляді, якщо ви повідомите про втрату роботи а разом з цим і eligibility номінації. Вам потрібна консультація з імміграційним консультантом чи імміграційним юристом, що Ви можете зробити!
-
Штати не є Канадою. З картками PR приходить «табель» для нотування виїздів де ще раз наголошують що штати це також забугіря
-
Там не важко,як вам здається ) так і мені здавалось спочатку ) я навіть звернулась в Едмонтоні в Catholic Social Services за допомогою,але після відповіді «а ви самі не можете податись» я подумала ну ок😂сама так сама)почала переглядати багато відео інструкцій і тут часто задавала запитання.
-
Так, я роблю довідки про несудимість з Китаю, кому потрібно - звертайтесь
-
В мене теж так було, перший місяць після отримання ПР і отримання нового SIN могла заходити в старий кабінет CRA, а потім з часом чомусь вже не змогла заходити 🤷♀️ Телефонувала в CRA питала як бути, сказали якщо не виходить зайти то маю створювати новий кабінет на новий SIN.
-
Дякую