PR CUAET
-
В мене теж так було, перший місяць після отримання ПР і отримання нового SIN могла заходити в старий кабінет CRA, а потім з часом чомусь вже не змогла заходити 🤷♀️ Телефонувала в CRA питала як бути, сказали якщо не виходить зайти то маю створювати новий кабінет на новий SIN.
-
Підкажіть , будь-ласка, якщо договір про оренду в BC з середини липня , чи можна вказувати в декларації як витрати ? Бо мені відповів бухгалтер, що менше 6 місяців не вказується. Дякую
-
Ну і, звісно, чи можна подружжю відкрити два рахунки і направити ці гроші на мортгейдж? Щиро дякую за відповіді
-
Так, сьогодні теж здивувалася , що повинні ще доплатити і багато(( можливо не правильно нам порахував бухгалтер , потрібно , мабуть, звернутися до іншого
-
Дякую
-
Спасибі.
-
через веб форму. вибирайте - Change or update your contact information secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Підкажіть будь-ласка якщо контракт на купівлю qualifying home був підписаний кінцем грудня 2023, а виконання контракту (закінчення контракту та передача прав) відбулася вже у 2024 році , то чи можна клеймити Fist time home buyer tax credit?
-
Я искала там информацию, не нашла.
-
Читайте условия вашей программы
-
Можна відрахувати оренду якщо працюєш в іншому місті? Альберта
-
Подскажите, пожалуйста,на child benefits достаточно один раз подать? Или нужно как и декларацию каждый год новую заявку подавать?
-
Это обязательный пункт
-
Можно. Но NOC должен быть прежним. Новый джоб офер вы высилаете в SINP. Но бывали случаи что по новой пересматривали номинацию
-
В ближайшее время кто-то обращался в LegalAid за помощью в оплате иммиграционного адвоката для подачи на PR по гуманитарной программе? Знакомая звонила две недели назад им,сказали,что сертификаты больше не выдают
-
Дуже дякую за інформацію
-
Один раз
-
Щиро дякую
-
А ще питання, щодо водійського посвідчення. Якщо у нас права з іншої провінції, можна просто поміняти у registry, чи потрібно буде здавати іспити? Дякую
-
Треба дивитися закони кожної окремої країни. Це як і одностатевий шлюб в Канаді - в якійсь країні Європи він буде вважатися легальним, а в інших - ні
12 Jan 2024, 17:45
121404/472589
11 minutes ago