PR CUAET
-
У мене є вже все на руках окрім диплома. В січні подала його в апостіль, виявилось що він він був надрукований без мокрої печатки і його мені переробляли в Україні 2 місяці. Зараз новий надрукований тільки попав у Вес і як я розумію чекати місяць мінімум. Тому і думала зробити вже аккаунт без весу, а як тільки прийде - його додати.
-
В іншому випадку - ваша освіта не буде зарахована в ЕЕ. Requirements for Receiving an Educational Credential Assessment for Immigration to Canada. Many immigration pathways into Canada, including Express Entry, require an Educational Credential Assessment (ECA).
-
Дякую! Виходить тільки чекати на Вес.
-
Для не канадської освіти ECA є обовʼязковою вимогою. Бо ЕЕ вимагає іі номер. Це ви будете знати коли ECA reported is issued.
-
так, довідка з України, анкета що на сайті консульства. хочемо відправити поштою
-
Щиро дякую вам за відповідь!
-
Дякую за пояснення!
-
Всім привіт) Я former test taker з CLB 10. Дуже розумію всіх, хто зараз готується. Створила канал, де буду ділитися корисними порадами та матеріалами для підготовки до СЕЛПІП. Можливо комусь буде корисно 😇 t.me/easy_celpip
-
Теж саме й у нас.Портал 1- 18 березня,портал 2 ще чекаємо🤷Монреаль офіс
-
Не та гілка :)
-
дякую)
-
Двома