PR CUAET
-
Зрозуміло. Доречі. Іноді вони ніколи не загружають той медікал. І треба прям їм дзвонити і нагадувати.
-
Ви можете це у Wes запитати.
-
Ага. Така ситуація може виникнути, якщо клініка ще не передала результати медогляду. Іноді це займає багато часу. Особливо, якщо людина проходить його не в Канаді. Тому варто мати з собою паперове підтвердження.
-
У мене є вже все на руках окрім диплома. В січні подала його в апостіль, виявилось що він він був надрукований без мокрої печатки і його мені переробляли в Україні 2 місяці. Зараз новий надрукований тільки попав у Вес і як я розумію чекати місяць мінімум. Тому і думала зробити вже аккаунт без весу, а як тільки прийде - його додати.
-
@OstapBosak ви знали про таке?😨
-
В іншому випадку - ваша освіта не буде зарахована в ЕЕ. Requirements for Receiving an Educational Credential Assessment for Immigration to Canada. Many immigration pathways into Canada, including Express Entry, require an Educational Credential Assessment (ECA).
-
І тут про медікал бачу. Я би в житті не подумала брати медікал при поїздці кудись.🫠
-
Дякую! Виходить тільки чекати на Вес.
-
Для не канадської освіти ECA є обовʼязковою вимогою. Бо ЕЕ вимагає іі номер. Це ви будете знати коли ECA reported is issued.
-
Не треба ніякого консульства. До нотаріуса. Зробити дозвіл, перекласти англійською, завірити.
-
так, довідка з України, анкета що на сайті консульства. хочемо відправити поштою
-
Щиро дякую вам за відповідь!
-
Дякую за пояснення!
-
Оцього я не знаю. Не цікавилася, бо не було потреби. Українське водійське посвідчення обмінювали на канадське без будь-яких тестів. Спробуйте пошукати інформацію про це на сайті Motor Registration www.gov.nl.ca/motorregistration/
-
Всім привіт) Я former test taker з CLB 10. Дуже розумію всіх, хто зараз готується. Створила канал, де буду ділитися корисними порадами та матеріалами для підготовки до СЕЛПІП. Можливо комусь буде корисно 😇 t.me/easy_celpip
-
Теж саме й у нас.Портал 1- 18 березня,портал 2 ще чекаємо🤷Монреаль офіс
-
Не та гілка :)
-
дякую)
-
Двома
-
EI, is Employment Insurance while EIA stands for Employment and Income Assistance. While both programs provide financial help and assistance, they are designed differently and meet different needs and circumstances. Є декілька аспектів впливу ЕІ/ЕІА на імміграцію: 1. You are entitled to EI once you have contributed to it. So it does not affect your PR application. However, proof of funds/sustainability is still needed and you can not declare EI as income. 2. Коли ви отримуєте ЕІ або ЕІА ви не можете клеймити цей проміжок часу як work experience.
12 Jan 2024, 17:45
121458/474652
6 days ago