PR CUAET
-
так, довідка з України, анкета що на сайті консульства. хочемо відправити поштою
-
Щиро дякую вам за відповідь!
-
Дякую за пояснення!
-
Всім привіт) Я former test taker з CLB 10. Дуже розумію всіх, хто зараз готується. Створила канал, де буду ділитися корисними порадами та матеріалами для підготовки до СЕЛПІП. Можливо комусь буде корисно 😇 t.me/easy_celpip
-
Теж саме й у нас.Портал 1- 18 березня,портал 2 ще чекаємо🤷Монреаль офіс
-
Не та гілка :)
-
дякую)
-
Двома
-
EI, is Employment Insurance while EIA stands for Employment and Income Assistance. While both programs provide financial help and assistance, they are designed differently and meet different needs and circumstances. Є декілька аспектів впливу ЕІ/ЕІА на імміграцію: 1. You are entitled to EI once you have contributed to it. So it does not affect your PR application. However, proof of funds/sustainability is still needed and you can not declare EI as income. 2. Коли ви отримуєте ЕІ або ЕІА ви не можете клеймити цей проміжок часу як work experience.
-
Ми на портал 2 чекали 6 тижнів рівно, у всіх різні терміни 🤷♀️
-
-
Так
-
Не потрібно.
-
доброго дня. Підкажіть будь ласка чи потрібно мені оформити медстрахування MSP перед медичним оглядом (я в британській Колумбії зараз) , якщо через 2 тижні я буду виїжджати з Канади і планую медобстеження пройти вже закордоном. Вичитала що потрібно бути фізично присутнім перші 6 міс. в BC провінції з перервою не більше 30 днів щоб медстрахування не відмінили.