PR CUAET
-
Ми на портал 2 чекали 6 тижнів рівно, у всіх різні терміни 🤷♀️
-
-
Так
-
Не потрібно.
-
доброго дня. Підкажіть будь ласка чи потрібно мені оформити медстрахування MSP перед медичним оглядом (я в британській Колумбії зараз) , якщо через 2 тижні я буду виїжджати з Канади і планую медобстеження пройти вже закордоном. Вичитала що потрібно бути фізично присутнім перші 6 міс. в BC провінції з перервою не більше 30 днів щоб медстрахування не відмінили.
-
-
В ВС при наявності MSP огляд по СUAET безкоштовний. Також можна відшкодувати його, якщо пройшли без MSP. Не впевнена що можна відшкодовувати медогляд який пройшли поза межами Канади.
-
Скоріше за все це дійсно почесний консул. Просто працює юристом та надає нотаріальні послуги. Бо коли завіряють в консульстві не треба апостилю та текст тільки українською. А ось коштує забагато. В Торонто заява 150 відразу двома мовами у україномовного канадського нотаріуса, далі я сам пішов в "документ сервіс" та за 30 хвилин проставив апостиль за 16$. Ставлять тільки коли в документі є текст також англійською.
-
Чи не підкажете до якої дати можна податися на MSP? Чи є якісь дедлайни на кшталт як з одноразовою фін. Допомогою ?
-
Це не є проблемою) Ви можете на основі ворк пермітів батьків продовжити перміт для дитини не пізніше, ніж за місяць до закінчення перміту)