PR CUAET
-
Якщо провінційна програма ЕЕ стрім тоді так
-
анкета з 300, вибірка з під 500. (знайома отримала з 491 на минулому пулі). по калькулятору з номінацією все чики-піки. Оцінки 8-9. Тому й питання щодо балів. Вони ж рахуються разом з номінацією?
-
Ще питання, якщо не зберігалась інформація про керівників. У документах ні імена, ні прізвища не вказані. Що писати? Чи можна прочерк поставити? Дякую
-
Якщо номінація провінції- головне зайти в ЕЕ, який бал то пофіг. Аде є нюанси, що якщо вік то з 7777 не зайдеш
-
Дякую, намалювати дійсно не вийде. Будемо писати пояснення.
-
Якщо номінація та 7777, то балів вистачає. Чи я чогось не розумію?
-
Ну і це мова про федеральні ее програми, в не про провінційні, де ЕЕ потрібне
-
Не вистачить балів. З 7777 за щастя як буде 400 балів
-
Дякую, бо раніше то було було приписне, в якому вказано, що непридатний. Його забрали і видали тимчасове посвідчення з вказанням вже придатності.
-
Чи можна у сек'юр акаунті у відповідь на запит додати кілька документів? Або тільки через веб-форму? А то в мене три файла
-
Тому що в Україні по факту якщо вони служили то значить були якісь конкретні причини. Переважно це навчання, три дитини, доглядання за родичами інвалідами, непригодність до служби, відсутність призову. Якщо я не помиляюсь в нас якісь 5-10 років не було обов'язкового призову поки не почалася війна в 2014 році
-
Якщо ж не служили і запит приходить тому що вони вважають що ви зазвичай мали бути військовозобов'язані тоді пояснюйте чому не служили. Наприклад після закінчення школи чи виповнення 18 років поступив в університет і відповідно мав відстрочку від служби. Коли університет закінчив в Україні тимчасово не було призову з такого-то року по такий-то рік. На момент відновлення призову проживав в Польщі. І тому подібне по саме тій ситуації яка стосується вас
-
Підскажіть, де на сайті вимоги щодо 9999??? Я бачила, що з 7777.