PR CUAET
-
Щодо звичайного рахунку так, нас і брокер попереджав, що якщо класти кеш на рахунок (мова йшла про звичайний), то вони мають пролежати там 90 днів… Скоріш за все це і стосується, якщо кеш покласти і на FHSA. Але якщо я вірно зрозуміла, то для мети виводу коштів з FHSA і застосування податкових плюшек, цієї вимоги немає. Сподіваюсь і банк такої думки)
-
Меняют канадские на канадские без каких либо тестов. Только заплатить надо будет 110 долларов
-
Ви не можете замовити доставку в консульство. Вони передаются тільки диппоштою раз на 3-4місяці. Тому оформлення паспорту займає до півроку
-
мотоциклетные меняют на мотоциклетные. Тут только с фурами может быть проблема
-
Щодо RRSP. Якщо ліміт перевищено в межах до 2 тис, то не штрафують, по інформації від CRA. У мене ситуація, що на першій канадській роботі відкрили RRSP, і ніхто не сказав, що є ліміти. Я відраховувала туди кошти. А з подачею декларації дізналась, що це порушення. Але сподіваюсь, що не оштрафують, бо у мене сума менше 2 тис.
-
Підкажіть, будь ласка, як правильно. Я в Канаді з донькою з жовтня 2023, чоловік в Україні. В кінці грудня подавала документи на кліматичні виплати, дані чоловіка вносила, але не вказувала його доходи. Мені нарахували $289,5. У березні подавала декларацію з допомогою бухгалтера, який сказав, що доходи чоловіка треба обов'язково вказувати, бо ми в шлюбі. Тепер мої кліматичні виплати стали $129. Питання в тому чи повинні були вказувати доходи чоловіка, якщо його тут немає? Бо, я так розумію, що виплати зменшились через його доходи (в 2023 році я в Канаді не працювала, мої доходи, які я отримувала в Україні, були одинакові і для кліматичних, і для декларації).
-
У чоловіка 4 клас, працює Uber driver, живимо у Калгарі. Тож цікаво чи зможе змінити права і працювати?