PR CUAET
-
Щодо RRSP. Якщо ліміт перевищено в межах до 2 тис, то не штрафують, по інформації від CRA. У мене ситуація, що на першій канадській роботі відкрили RRSP, і ніхто не сказав, що є ліміти. Я відраховувала туди кошти. А з подачею декларації дізналась, що це порушення. Але сподіваюсь, що не оштрафують, бо у мене сума менше 2 тис.
-
Підкажіть, будь ласка, як правильно. Я в Канаді з донькою з жовтня 2023, чоловік в Україні. В кінці грудня подавала документи на кліматичні виплати, дані чоловіка вносила, але не вказувала його доходи. Мені нарахували $289,5. У березні подавала декларацію з допомогою бухгалтера, який сказав, що доходи чоловіка треба обов'язково вказувати, бо ми в шлюбі. Тепер мої кліматичні виплати стали $129. Питання в тому чи повинні були вказувати доходи чоловіка, якщо його тут немає? Бо, я так розумію, що виплати зменшились через його доходи (в 2023 році я в Канаді не працювала, мої доходи, які я отримувала в Україні, були одинакові і для кліматичних, і для декларації).
-
У чоловіка 4 клас, працює Uber driver, живимо у Калгарі. Тож цікаво чи зможе змінити права і працювати?
-
Во всей провинции или в вашем городе?
-
У нас нет Убера пока что.
-
Дозапити можуть бути ще до final decision. В серндньому чекати 3-5 тижднів.
-
Відповідь на лист порталу 1 потрібно робити на головного апліканта та на депендантів!
-
Спасибо, удивлена
-
На всем острове пока, что. ntv.ca/uber-to-begin-signing-up-potential-drivers-in-newfoundland-and-labrador/
-
Доброе утро всем 🌞 Друзья, кто получал PR или хотя бы номинацию по программе SINP: Hiring Workers for Permanent Jobs? 🙏🙏🙏 Скажите, пугают, что программы в провинциях непостоянны и их то отменяют, то изменения нереальные вносят на лету Возникали ли уже какие-то трудности с этим?