PR CUAET
-
анкета з 300, вибірка з під 500. (знайома отримала з 491 на минулому пулі). по калькулятору з номінацією все чики-піки. Оцінки 8-9. Тому й питання щодо балів. Вони ж рахуються разом з номінацією?
-
Ще питання, якщо не зберігалась інформація про керівників. У документах ні імена, ні прізвища не вказані. Що писати? Чи можна прочерк поставити? Дякую
-
Якщо номінація провінції- головне зайти в ЕЕ, який бал то пофіг. Аде є нюанси, що якщо вік то з 7777 не зайдеш
-
Дякую, намалювати дійсно не вийде. Будемо писати пояснення.
-
Якщо номінація та 7777, то балів вистачає. Чи я чогось не розумію?
-
Ну і це мова про федеральні ее програми, в не про провінційні, де ЕЕ потрібне
-
Не вистачить балів. З 7777 за щастя як буде 400 балів
-
Дякую, бо раніше то було було приписне, в якому вказано, що непридатний. Його забрали і видали тимчасове посвідчення з вказанням вже придатності.
-
Чи можна у сек'юр акаунті у відповідь на запит додати кілька документів? Або тільки через веб-форму? А то в мене три файла
-
Тому що в Україні по факту якщо вони служили то значить були якісь конкретні причини. Переважно це навчання, три дитини, доглядання за родичами інвалідами, непригодність до служби, відсутність призову. Якщо я не помиляюсь в нас якісь 5-10 років не було обов'язкового призову поки не почалася війна в 2014 році
-
Якщо ж не служили і запит приходить тому що вони вважають що ви зазвичай мали бути військовозобов'язані тоді пояснюйте чому не служили. Наприклад після закінчення школи чи виповнення 18 років поступив в університет і відповідно мав відстрочку від служби. Коли університет закінчив в Україні тимчасово не було призову з такого-то року по такий-то рік. На момент відновлення призову проживав в Польщі. І тому подібне по саме тій ситуації яка стосується вас
-
Підскажіть, де на сайті вимоги щодо 9999??? Я бачила, що з 7777.
-
Рекомендації насправді дуже загальні які підходять під більшість запитів. Якщо можете надати те що просять то відповідно надаєте. Якщо не можете тоді своїми словами пояснюєте чому не можете або чому вас це не стосується а також якщо є документ який це підтверджують то даєте ці документи
-
Пруф это белый билет