PR CUAET
-
Така ситуація у подруги немає біометричного закордонного паспорту (є тільки не біометричний) Український паспорт прострочений бо у 25 років не мала змоги поїхати в Україну і вклеїти фото Чи можу я за допомогою своєї дії для неї взяти слот?
-
Ви вже так робили? Бо мені адвокат зовсім іншу інформацію надав
-
Слоты в Едмонтоне. В какое время их ловить?
-
Ще були два періоди відпусток, він попросив пояснити, чому там і там мало годин, ми написали, що були відпустки, йому це підійшло, номінацію дали нам.
-
Їх не мають питати в консульстві взагалі
-
Боже, який жах, як можна так тягнути час 🤦🏼♀️ В нас слот на 12:30, автобус прибуває об 11:35, а назад автобус о 17, і цікаво, чи встигнемо
-
Не хвилюйтесь, навіть якщо вам попадеться прискіпливий офіцер, то він просто може не врахувати цей тиждень, в мене теж один раз було 50 годин за 2 тижні, він попросив надати ще один пейстаб, там було 70 годин. Він його врахував замість того, де не вистачало.
-
Чому всі це терплять? Едмонтов викидає слоти коли захочуть, цим формують паніку, бо я наприклад вже місяць кожен день на сайті, і нічого не можу взяти. С кожним разом все більше і більше часу тут залишаю всі родиною. Требо обʼєднатися. Ми маємо вплив тільки на ці установи.
-
Немає такої вимоги, щоб була консульська легалізація дозволу. Адвокат, можливо, перестраховується.
-
Тобто, якщо якийсь тиждень не вистачає годин, то весь той тиждень не рахується? Бо у мене вже за півроку таких тижнів, мабуть 4 набігло по 58 годин за 2 тижні🙈
-
Не відбудеться, якщо всі будуть мовчати. Це Канада, якщо не попросиш, то ніхто нічого не зробить. Так на роботі в взагалі всюди. Требо казати що потрібно!!!
-
Згідний з вами, але одночасно освідомлюю, що цього не відбудетьс
-
Написати скаргу. Як є. Щоб давали слоту і розширили штат. Зараз нам всім це потрібно!!!!
-
Требо всім написати по листу в Едмонтон, нехай всі пишуть і друзі і знайомі. Якщо зараз не потрібні послуги, то пізніще будуть потрібні.
-
Кажуть і консультанти що завжди потім приходить дозапрос доків на консульські легалізацію, а це час. То мені сказали зробити відразу, бо потім все одно потрібно робити
-
Що ви пропонуєте?
-
Їм теж требо писати.
-
на жаль так і є
-
Пишіть ще. Якщо ви не знаєте про бюрократію в Україні - буде перший досвід
-
Всі питання до МЗС.
12 Jan 2024, 17:45
121616/463198