PR CUAET
-
Що ви пропонуєте?
-
Їм теж требо писати.
-
на жаль так і є
-
Пишіть ще. Якщо ви не знаєте про бюрократію в Україні - буде перший досвід
-
Всі питання до МЗС.
-
Я вже писав їм
-
Посольства і консульства - це територія України. Вони діють за вказівкою МЗС. Тому можете брати штурмом МЗС.
-
Так, у вимогах програми вказано мінімум 30 на тиждень, тому, якщо немає 60 за два тижні, то цей час не враховується
-
В Україні все ще гірше, мене 3 місяці в бюрокротичному пеклі варили, щоб дати довідку, яку можна було дати за 2 хвилини
-
Ловить слоти
-
Катя, вам тут я бачу нічого не требо???
-
Так в Україні такого нема! Вже ДП документи всюду поробили, паспорт за 7 днів роблять
-
Сдавал вчера тест, уже получил результат. Ну что могу сказать, если мой результат на СЕЛПИП был 7-9 CLB, то PTE Core я получил 5-7 CLB. Хотя по ощущениям PTE Core был на много легче, но результат есть результат. Тот факт что проверяет компьютер а не человек меня смущает, и думаю это может быть причиной бед (конечно ни кто не отменяет мой англ, но над ним я работал ежедневно три месяца после CELPIP)
-
Нам офицер отвечает моментально. Думаю, что они отобрали первые 10 заявок, и обкатывают процесс.
-
І шо, мовчати???
-
Чекати. У Вас після якого етапу був дозапит? І що до запитували?
-
Що це таке, люди купляють білети за тисячу доларів на родину, летять з дітьми і їм відмовляють. Це повний піздець
-
В даному випадку, це Україна , а зовсім не Канада . І в консульстві навіть написано , що зараз ви знаходитесь на території України
-
🔁🔁🔁🔁 микроапдейт вчера IRCC написали, что не получили данные от клиники. Мы написали в клинику. Сегодня утром клиника прислала "мы всё давно передали, спрашивайте IRCC" Мы тут же переслали в IRCC. Через час получили ответ "ой, да, всё у нас, отдел который занимается медициной перегружен, посмотрят в течение недели"
-
А якщо вже 7 тиждень, від того як відправили до запит документів, і ще нічого не змінилося, чи це можна кудись писати чи просто чекати?
12 Jan 2024, 17:45
121631/462142
4 minutes ago