PR CUAET
-
Логічно, що відмовили. Бо ж 1 слот на 1 паспорт розрахований і час відповідний закладено, але ж дехто як завжди хитродупий і вважає, що їм треба більше ніж тим, хто наступний в черзі, то чому б тим іншим і не почекати зайві кілька годин...
-
Буду дуже вдячна
-
Translation issue😁 я думала, що allocate = розподілити. Ніби вже все використано😁 я видалю свій пост, щоб не лякати всіх.
-
чи можете когось порекомендувати? бо я не дуже впевнений що консультант або адвокат зможуть нормально провести assessment з медичної точки зору
-
Хтось щось чув про це?
-
“Програма номінації іммігрантів Онтаріо (OINP) отримала від федерального уряду асигнування на 2024 рік. На 2024 рік у провінції виділено 21 500 номінацій” Де тут присутня інформація що квота вичерпана?
-
Ооо, мабуть ви там працюєте. Запропонуйте, як вирішити питання, чи прискорити. Требо 2 паспорта для дітей
-
Звичайно такі люди є - це іміграційні консультанти та юристи, це їх прямий обовʼязок знати відповіді на такі запитання як у Вас. Зверніться до них!
-
так, сподіваємось, що після розгляду 1.2 млн аплікацій на куает, зараз у них вивільниться тисячі офіцерів і вони нарешті приймуться за програму "24жовтня", де мізерних 2000 аплікацій, які вони не можуть 6 місяців прийняти в роботу
-
Почув шо хтів
-
Дякую за відповідь
-
Добрий день, заповнюю експрес ентрі аккаунт. Підкажіть що заповнювати в цьому пункті про LMIA. По чату зрозуміло, що він дає 50 баллів. Але я не думаю що мій роботодавець буде це робити. Підкажіть що тоді правильно указати?
-
Вы должны предоставить доступ к своей Дие, незнакомым вам людям, потенциальным мошенникам?
-
Завжди є хтось хто хоче заробити на комусь в відчаї, нащо ви тягнете це сюди в чат?
-
Що квітня-травня йде перерозподіл квот на фіскальний рік Не панікуйте.
-
Что в сравнении с 23 годом прибавилось 5000 потенциальных получателей ) и это радует 👍🏻
-
дякую!
-
Є в групі декілька імміграційних консультантів, в тому числі які відповідають на питання поставлені саме в групі. А взагалі я рекомендую @OstapBosak (правда він зараз у відпустці).
-
Доброго дня. Чи видають ворк перміти в аеропортах?
-
Привіт. Підкажіть будь-ласка, якщо хтось з таким стикався. Details: I have received CUAET worker visa until 10/2025. But my work permit is valid until 03/2027. So the dates are extremely mismatched. How can l prolongate my visa? What l suppose to do in this case or whom contact?
12 Jan 2024, 17:45
121679/471267
4 minutes ago