PR CUAET
-
Ребенок вписан в паспорт. Хотела сделать все правильно, а это оказалось не правильно. И можно в меня кидать теперь комментарии типа "сама виновата"
-
З подовженими не можете подати? Сьогодні читала, люди з подовженими отримали пр
-
Друзья, вопрос к тем, кто подается по этим программам 🙏🙏🙏 мы сейчас просто определяемся с вектором движения - OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream - Express Entry Skilled Trades Реально ли найти работу, не имея опыта в этой сфере? И какие вообще могут быть подводные камни при получении номинации/PR по этим программам?
-
В мене той самий офіцер. А як ви йому пишете, щоб задати питання?
-
Доброго дня. Підкажіть, в анкеті на ЕЕ є питання про досвід роботи. Якщо одне з місць роботи було не офіційне, але воно було зазначено в анкеті CUAET. Я так розумію, що його краще зазначити все ж, щоб не було відмінностей. Але на жаль документи (лист від роботодавця) наврядчи нададуть. Просто не розумію як це буде працювати потім після заповнення. Чи потрібно буде надавати підтвердження з кожного місця роботи і в якому вигляді? Чи може лише з останнього. Дякую.
-
Вот нет определенности сегодня есть программа, завтра ты уже на общих основаниях участвуешь в конкурсе.
-
Як і ми в Альберті . От вчора була та дата, коли ми могли податися на пр, але закрили в один день. Більше тут подаватися нема куди
-
Я была бы им признательна если бы они сразу и заранее сказали что и программа по ПР в Манитобе закончится вот сейчас.
-
Таких как, не вся сумма денег на счету и т.д
-
Реальные, просто не будет, я так поняла, никаких упрощений под CUAET