PR CUAET
-
Привіт, ділюсь своїм таймінгом TEER 42200 - PARALEGALS AND RELATED OCCUPATIONS CLB 7 Provincial Stage AOS Application submitted - Oct 16,2023 Additional documents request - October 25, 2023 Additional documents submitted- October 26, 2023 Nomination issued - Nov 07,2023 Provincial stage length - 3 weeks Federal Stage PR application submitted - Nov 28,2023 Gap between Provincial and Federal stage - 3 weeks IRCC confirmation of receiving, # issued - Feb 29, 2024 IRCC additional information request ( IMM5669 form gaps clean up) - Feb 29, 2024 Additional information sent - Feb 29, 2024 Biometric collection request - Feb 29,2024 Submission to first review - 3 month Biometry collected - March 05,2024 Medical Exam completed - Mar 19, 2024 (зарахували минулий) На цьому поки що все, чекаю що буде далі, надіюсь мілітарі не запросять
-
через вебформу только, это самый правильный способ. Там указывается UCI, по нему найдут
-
Якщо ні - в personal history
-
на тот мэйл, с которого он дозапросил дополнительные доки
-
Якщо ви можете другу роботу підтвердити і хочете клеймити за неї бали - вона йде в work experience
-
дивіться книжки для с1+ рівня, якщо інша граматична база у вас відточена інверсію розберіть повторіть в2 рівень, тому що с1+ крім інверсії я й не знаю що більше знадобиться. То більше вже вокабуляр гратиме роль, якщо в2 рівень впевнено по граматиці покритий
-
Assessment (чи in assessment чи assessment in progress, не памятаю, тюа ле там один можливий статус зі словом assessment)
-
Дякую. Я може «не добачила». Я змогла додати лише одну роботу з Канади. Вона менше року. Але маю ще одну, за таким же НОКом, але вона вже додається в історію. Якось не туди заповнила?
-
Конкретно у фактичній неможливості отримати новий український паспорт у Канаді законним шляхом не пройшовши сім кол пекла.
-
Есть такое, все в кучу. Ну, у меня просто кейс, что я вообще не по производству. Я маркетолог, видео продакшн. Но легализовываться посоветовали по одной из этих программ. - OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream - Express Entry Skilled Trades Я пытаюсь немножко опыт людей, кто через них проходил и понять, что лучше делать мне. Но я же не спрошу “скажите мне, что делать”, поэтому спрашиваю, как получается))))
-
Так, згоден. Але що по слотам будемо робити? У когось є ідеї? Потрібна акція чи флешмоб, чи спам листами. У них є багато слотів, вони в Оттаві давали на свята кожен день. Тут же чат великий. 25к. Нехай адміністрація зробить обʼяву , щоб всі писали листи чи зірочки. Бо всі теми в чаті подвязани на українських доках. Якщо ми зараз всі разом щось не зробимо, то завтра, коли відкриють нову програму в монітобі, знову тисячи людей побігуть робити якісь бумаги і знову хтось буде по 200$ рубити за слоти, а інші будуть обновляти сайт.
-
Україна просто намагається зробити все можливе, щоб повернути якомога більше людей назад вже навіть зараз, але основна ціль - після війни. Це ж Зеленський казав представникам інших країн, щоб вони не давали українцям асимілюватися і отримати легалізацію. Просто ставлять палиці в колеса. Українцям тому ніхто і не полегшує легалізацію, навіть Канада, яка перед тим біженцям в цьому активно допомагала.