PR CUAET
-
дивіться книжки для с1+ рівня, якщо інша граматична база у вас відточена інверсію розберіть повторіть в2 рівень, тому що с1+ крім інверсії я й не знаю що більше знадобиться. То більше вже вокабуляр гратиме роль, якщо в2 рівень впевнено по граматиці покритий
-
Assessment (чи in assessment чи assessment in progress, не памятаю, тюа ле там один можливий статус зі словом assessment)
-
Дякую. Я може «не добачила». Я змогла додати лише одну роботу з Канади. Вона менше року. Але маю ще одну, за таким же НОКом, але вона вже додається в історію. Якось не туди заповнила?
-
Конкретно у фактичній неможливості отримати новий український паспорт у Канаді законним шляхом не пройшовши сім кол пекла.
-
Есть такое, все в кучу. Ну, у меня просто кейс, что я вообще не по производству. Я маркетолог, видео продакшн. Но легализовываться посоветовали по одной из этих программ. - OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream - Express Entry Skilled Trades Я пытаюсь немножко опыт людей, кто через них проходил и понять, что лучше делать мне. Но я же не спрошу “скажите мне, что делать”, поэтому спрашиваю, как получается))))
-
Так, згоден. Але що по слотам будемо робити? У когось є ідеї? Потрібна акція чи флешмоб, чи спам листами. У них є багато слотів, вони в Оттаві давали на свята кожен день. Тут же чат великий. 25к. Нехай адміністрація зробить обʼяву , щоб всі писали листи чи зірочки. Бо всі теми в чаті подвязани на українських доках. Якщо ми зараз всі разом щось не зробимо, то завтра, коли відкриють нову програму в монітобі, знову тисячи людей побігуть робити якісь бумаги і знову хтось буде по 200$ рубити за слоти, а інші будуть обновляти сайт.
-
Україна просто намагається зробити все можливе, щоб повернути якомога більше людей назад вже навіть зараз, але основна ціль - після війни. Це ж Зеленський казав представникам інших країн, щоб вони не давали українцям асимілюватися і отримати легалізацію. Просто ставлять палиці в колеса. Українцям тому ніхто і не полегшує легалізацію, навіть Канада, яка перед тим біженцям в цьому активно допомагала.
-
Більше балів буде
-
Work history
-
Почитайте конкретні ноки які ці програми вимагають Здебільшого це 1. Tech 2. healthcare На Job Offer є одна загальна вибірка на рік - не лише ті дві сфери - вибірка 1 раз на рік, в 2024 вона мала місце 19 січня 2024 По ЕЕ там теж свої ноки - здебільшого trades в тому стрімі якому зацікавлені ви. Там є список НОКів Щодо «чи потрібно досвід роботи» - на це питання вам відповість лише работодавець на практиці. Напр., як багато роботодавців вам, як маркетологу, дадуть роботу в сфері Tech/ Healthcare/Trades. Багато healthcare & trades вимагають місцевого ліцензування чи освіти також. В теорії опису НОК на оф сайті - досвід в усіх цих сферах is required to be qualified.
-
І вказується не лише дохід, який було отримано в Канаді... але і за кордоном протягом року. Часто бачу, що люди пишуть про подачу нульової декларації, бо ще не працювали в Канаді, лише приїхали. Але це не правильно. Якщо подаєте декларацію за рік, то треба вказувати дохід зароблений у будь-якій країні
-
Не вижу смысла закидывать консульства письмами-жалобами. Они итак не отвечают часто. На проблему это вряд-ли повлияет, а вот то что они не отреагируют на письма в которых у кого-то будет действительно кричащая проблема - шанс возрастает. А по моему мнению, если что-то делать то не во вред остальным гражданам. Петицию в Министерство может лучше. Митинги тоже не вариант, давайте не забывать что Канада большая и много народу не соберётся, пользы не будет, только вред.