Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    vvs
    wrote on last edited by
    Написати колективний лист в "паспортний сервіс", щоб відкрили свій офіс в Канаді, бажано кілька☺️ звичайно послуги дорощі, але кому терміново... Готові переплатити
    1 Reply Last reply
    0
  • t5053981244T Offline
    t5053981244T Offline
    Лидия Сергеева
    wrote on last edited by
    Не вижу смысла закидывать консульства письмами-жалобами. Они итак не отвечают часто. На проблему это вряд-ли повлияет, а вот то что они не отреагируют на письма в которых у кого-то будет действительно кричащая проблема - шанс возрастает. А по моему мнению, если что-то делать то не во вред остальным гражданам. Петицию в Министерство может лучше. Митинги тоже не вариант, давайте не забывать что Канада большая и много народу не соберётся, пользы не будет, только вред.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Це ваші бали - якщо ви можете підтвердити і підвищити бал, навіщо ви хочете цього не робити? Це контрпродуктивно
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    В work exp ви додаєте першу і другу роботу в Канаді, і ті поза Канадою які можете підтвердити reference letters В Personal history - все те що НЕ можете підтвердити reference letters
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    vvs
    wrote on last edited by
    Купа людей в Канаді! Це найбільший наплив після другої світової війни! А людей ненабирають більше в консульство. Вони теж мають нормований робочий графік та відпустки! Вони живі люди! Фінансування консульств не збільшують, бо в Україні йде велика повномасштабна війна! В Україні не повинні отримувати пенсіонери пенсію, медики зп, військові отримують по 120тис.на фронті! Могли б звичайно відкрити "паспортний сервіс" так як Польщі, в Канаді є попит, але там дороще чим в консульстві. Але як терміново, то можна й переплатить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Навряд чи ваші флешмоби чи протести до чогось хорошого призведуть. Ось з точки зору України - люди, які зараз намагаються отримати паспорти, у подальшому майже всі не планують повертатися, а хочуть жити, працювати, народжувати дітей і сплачувати податки в Канаді. Ну ось який сенс державі допомагати своїм громадянам назавжди покинути Україну? Тож кожен із нас сам вже якось має вирішити питання з паспортом - або жити на сайті й ловити слоти, або їхати за кордон задля отримання паспорта. Назвіть хоча б одну причину, за якої Україні хотілося б позбутися своїх громадян?
    1 Reply Last reply
    0
  • t288927049T Offline
    t288927049T Offline
    Анна Шурова
    wrote on last edited by
    Тож роботу, де працюю зараз зазначаю в Intended work in Canada. Там менше року досвіду. В History додаю другий канадський досвід. Який зможу підтвердити документами. А також в History український досвід, який необовʼязково підтверджувати. Так?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Нічого собі! 🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Якщо ви не плануєте виїжджати з Канади і потім повертатися, то віза вам взагалі не потрібна. Вона потрібна лише для в'їзду. Для того, щоб залишатися в Канаді, віза не вимагається, а вимагається ворк перміт/стаді перміт/візитор рекорд. Якщо ж плануєте їздити й повернутися - ви можете податися на нову візу на основі діючого ворк перміту
    1 Reply Last reply
    0
  • t288927049T Offline
    t288927049T Offline
    Анна Шурова
    wrote on last edited by
    Я хочу. Я просто не розумію куди додавати. Зараз перевірю. Бо не бачу опції додати 2 канадських досвіда. Може я не тих вкладках дивлюсь? 1. Intended Work - там лише один досвід можу додати . 2. Work history - можу додавати скільки завгодно. Тож включила сюди перший канадський досвід (що можу підтвердити), та українский. Розумію, що десь щось не так. Буду вдячна за допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    vvs
    wrote on last edited by
    Напишіть в "паспортний сервіс", щоб відкрили офіси в Канаді! Вони повідкривали в Польщі, щоб розгрузити консульства, бо в Польщі багато українців! Бо це тумач з цими слотами...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitry
    wrote on last edited by
    По спискам ноков и по компаниям я +- понимаю, я же спрашиваю про программы, которые не имеют отношения к tech и science, я спрашиваю индеманд и трейдс, трейдс ЕЕ дает +600 баллов, по нему отдельного набора нет Индеманд вообще отдельный поток, к ЕЕ отношения не имеет Интересует просто экспириенс людей, которые устраивались по ним, какой у них бэкграунд, что делали и как прошли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t699480511T Offline
    t699480511T Offline
    Alina Borokh
    wrote on last edited by
    Можете виправити слово, але Вам будуть надані варіанти. Тобто якщо Вам треба написати staff, а Ви хотіли stuff, то треба знати різницю щоб було правильне слово за значенням)
    1 Reply Last reply
    0
  • t550711598T Offline
    t550711598T Offline
    Carrie
    wrote on last edited by
    Мені він прийшов у жовтні, разом коли eligibility став completed, але потім почалося довге очікування background check, яке продовжується і зараз🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ні, не завжди і не всім приходять дозапити. Крім того, дозапит може прийти, навіть, якщо у вас документ із консульською легалізацією.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    яке 3 жовтня?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitry