PR CUAET
-
Купа людей в Канаді! Це найбільший наплив після другої світової війни! А людей ненабирають більше в консульство. Вони теж мають нормований робочий графік та відпустки! Вони живі люди! Фінансування консульств не збільшують, бо в Україні йде велика повномасштабна війна! В Україні не повинні отримувати пенсіонери пенсію, медики зп, військові отримують по 120тис.на фронті! Могли б звичайно відкрити "паспортний сервіс" так як Польщі, в Канаді є попит, але там дороще чим в консульстві. Але як терміново, то можна й переплатить.
-
Навряд чи ваші флешмоби чи протести до чогось хорошого призведуть. Ось з точки зору України - люди, які зараз намагаються отримати паспорти, у подальшому майже всі не планують повертатися, а хочуть жити, працювати, народжувати дітей і сплачувати податки в Канаді. Ну ось який сенс державі допомагати своїм громадянам назавжди покинути Україну? Тож кожен із нас сам вже якось має вирішити питання з паспортом - або жити на сайті й ловити слоти, або їхати за кордон задля отримання паспорта. Назвіть хоча б одну причину, за якої Україні хотілося б позбутися своїх громадян?
-
Тож роботу, де працюю зараз зазначаю в Intended work in Canada. Там менше року досвіду. В History додаю другий канадський досвід. Який зможу підтвердити документами. А також в History український досвід, який необовʼязково підтверджувати. Так?
-
Якщо ви не плануєте виїжджати з Канади і потім повертатися, то віза вам взагалі не потрібна. Вона потрібна лише для в'їзду. Для того, щоб залишатися в Канаді, віза не вимагається, а вимагається ворк перміт/стаді перміт/візитор рекорд. Якщо ж плануєте їздити й повернутися - ви можете податися на нову візу на основі діючого ворк перміту
-
Я хочу. Я просто не розумію куди додавати. Зараз перевірю. Бо не бачу опції додати 2 канадських досвіда. Може я не тих вкладках дивлюсь? 1. Intended Work - там лише один досвід можу додати . 2. Work history - можу додавати скільки завгодно. Тож включила сюди перший канадський досвід (що можу підтвердити), та українский. Розумію, що десь щось не так. Буду вдячна за допомогу
-
По спискам ноков и по компаниям я +- понимаю, я же спрашиваю про программы, которые не имеют отношения к tech и science, я спрашиваю индеманд и трейдс, трейдс ЕЕ дает +600 баллов, по нему отдельного набора нет Индеманд вообще отдельный поток, к ЕЕ отношения не имеет Интересует просто экспириенс людей, которые устраивались по ним, какой у них бэкграунд, что делали и как прошли.
-
Можете виправити слово, але Вам будуть надані варіанти. Тобто якщо Вам треба написати staff, а Ви хотіли stuff, то треба знати різницю щоб було правильне слово за значенням)
-
З жовтня? Мама рідна! Мої родичі чекають на наш пр щоб податися через сімейну програму - хоч би встигнути
-
Для OINP ЕЕ trades ви маєте: 1. Мати бажання жити в Онтаріо 2. Мати активний аккаунт ЕЕ 3. have at least 2 years of full-time work experience (or an equal amount of part-time work experience) in a skilled trade within the 5 years before you apply 4. Мовний іспит мін CLB 5 чи CLB 7 в залежності від TEER Це мінімальні вимоги. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/skilled-trades.html Щодо «Индеманд вообще отдельный поток, к ЕЕ отношения не имеет» Перечитайте, знов смс зверху, які в Онтаріо ін деманд. І вони також є в ЕЕ
-
Алгоритм програми OINP PNP EE : 1. створюєте аккаунт ЕЕ -> 2. кваліфікуєтесь в один з 3 федеральних стрімів-> 3.Онтаріо, якщо ви їм сподобались, обирає вас з пулу і відсилає NoI на подачу на номінацію -> 4.подаєте на номінацію -> 5.отримаєте номінацію -> 6.до вашого ЕЕ скор додається 600 балів -> 7.отримуєте ІтА по федеральній ЕЕ general draw (PNP stream) -> 8.подаєте на ПР