PR CUAET
-
Можно ли в секьюр акаунте в ответ на запрос добавить несколько документов? Или только через вэб форму?
-
А можно посмотреть как выглядит дозапрос? Это какой-то лист от ircc?
-
Мені просто в листопаді писали по імейлу через сайт записатися у е-чергу. А зараз дивлюся, хтось щось ловить, а в мене нічого більше місяця... 😭
-
@OstapBosak здається це нова практика. Може будуть загальні рекомендації?🙏🏻
-
Я зрозуміла. Дякую 😔
-
На жаль професійна етика не дозволяє, без доказової бази.
-
Вказали , що чоловік не служив, при подачі аплікації. Наскільки я пам’ятаю, там було таке питання. Тепер прислали запит з формулюванням ми знаємо, що в Україні чоловіки проходять обовʼязкову службу. Надайте докази непридатності, заповніть форму,якщо проходили службу
-
Скільки чоловіку років?
-
А як вони дізнались про непридатність? Ви перед тим заповнювали форму imm 5546 чи писали пояснення ?
-
Через дию
-
Дякую
-
Через дию, присылают на адрес в украине почтой. Мне скидывали скрин
-
Доброго дня, а як Ви його замовили, цей витяг? Дякую
-
Вітаю, нам прийшов запит саме надати докази, чому був непридатний у 18 років. У чоловіка було звільнення за станом здоровʼя, потім йому видали тільки тимчасове посвідчення з вказанням придатності до служби. Військового квитка ніколи не мав. Наразі має відстрочку через дитину з особливими потребами. Медичних довідок з того часу ми не маємо. Що подавати як доказ в такому випадку? Тимчасове посвідчення і письмове пояснення? Дякую.
-
В основному, з 24го грудня по 2 січня дуже мало людей "працюють" в держструктурах. Більшість беруть відпустки на декілька днів, щоб мати тиждень вихідних
-
Тобто коли закінчуються🤣Дайте людям віддихнути від нас
-
На яке число?
-
я його ловила вже два рази для двух сімей . Десь 30 мінут є - допоки слоти не разбирають.
-
Едмонтон відкриває кожен день на один день через 2 місяця. Зазвичай - десь у 17 годин часу Едмонтона
-
Не «ти» кайте мені. Так для мене це новина. Бо зустічала різних. @marianna_petrova
12 Jan 2024, 17:45
12179/447879
8 minutes ago