PR CUAET
-
З жовтня? Мама рідна! Мої родичі чекають на наш пр щоб податися через сімейну програму - хоч би встигнути
-
Для OINP ЕЕ trades ви маєте: 1. Мати бажання жити в Онтаріо 2. Мати активний аккаунт ЕЕ 3. have at least 2 years of full-time work experience (or an equal amount of part-time work experience) in a skilled trade within the 5 years before you apply 4. Мовний іспит мін CLB 5 чи CLB 7 в залежності від TEER Це мінімальні вимоги. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/skilled-trades.html Щодо «Индеманд вообще отдельный поток, к ЕЕ отношения не имеет» Перечитайте, знов смс зверху, які в Онтаріо ін деманд. І вони також є в ЕЕ
-
Алгоритм програми OINP PNP EE : 1. створюєте аккаунт ЕЕ -> 2. кваліфікуєтесь в один з 3 федеральних стрімів-> 3.Онтаріо, якщо ви їм сподобались, обирає вас з пулу і відсилає NoI на подачу на номінацію -> 4.подаєте на номінацію -> 5.отримаєте номінацію -> 6.до вашого ЕЕ скор додається 600 балів -> 7.отримуєте ІтА по федеральній ЕЕ general draw (PNP stream) -> 8.подаєте на ПР
-
Я свої доходи, отримані в Україні вказувала. Зараз мені чоловік фінансово не допомагає, але якщо я буду перебувати з ним в шлюбі, то і в наступному році його доходи будуть впливати на мої виплати?
-
Можливо і так. Я написала те що знаю, як адвокат каже не плутайте доки для подачі і для отримання карти емігранта . Добре коли все добре. В моєму випадку доручення кажуть доручення мало , якось так.
-
І та і інша ви маєте мати досвід роботи по необхідному ноку