PR CUAET
-
яка ваша провінція резиденства станом на 31.12.2023 р.?
-
Читайте офіційні вимоги Дякую www.ontario.ca/page/ontarios-express-entry-skilled-trades-stream
-
Питання зірочками на гугл мапс не вирішиш. Це потрібні мітинги під консульствами, які освітять місцеві ЗМІ. Але, враховуючи сьогоднішню ситуацію в Україні, то українські політики одразу перекрутять усе до "повертайтесь додому, зрадники". Тут єдина надія на масовість заходів і на можливу реакцію канадської влади. Якщо прийде тисяч по п'ять українців під кожне консульство, то може щось і зрушиться. Це потрібен організаційний комітет, петиції до консулів, план дій, якщо по петиціям не буде руху. А чим можна тут погрожувати, щоб не порушити закони Канади? Я не знаю. Але якщо все це зробити, то, думаю, все одно головною проблемою буде масовість. Ну не вірю я, що можна в умовному Торонто зібрати навіть тисячу людей під консульством. Не звикли ми до мітингів. А якщо прийде 50 чоловік, то все втрачає сенс. Ні, звичайно, якщо буде масовість, хоч якийсь розголос у ЗМІ, системність мітингів, то після кількох таких заходів можна просити канадський уряд посприяти вирішинню питання, адже українська держава нездатна (або не хоче) цього робити. Тоді вже і якісь "тимчасові id" по простроченим паспортам можна продавити. Це розрахунок на місцевих політиків, їх PR (маю на увазі не ПМЖ) перед виборцями, типу люди працюють, сплачують податки, хочуть все робити законним шляхом, але не мають на це змоги. Як бачите, план навіть у двох словах виявився довгим і з важливими "але". Може не бути масовості = провал. Канадці можуть не відреагувати = провал. Плюс не забувайте, що в Україні у багатьох залишились рідні і якщо знайомі впізнають когось на мітингу, то цих рідних зацькують. "А чого це твій Василь у Канаді, а мій Петро у окопі"? І не важливо, що вона свого Петра залюбки відправила б у Канаду хоч завтра, але його скрутили на вулиці ТЦК і відправили на фронт замість себе, бо саме вони є професійними воєнними, а не фрезерувальники чи трактористи. Але щось я відійшов від теми... Який є вихід прямо на зараз? "Купити" слот у ділків (якщо будуть із гарантією), оформити паспорт не у Канаді (дорого, але реально) або сподіватись зловити слот.
-
для того щоб точно визначити вам потрібно зайти у свій CRA кабінет і перевірити яку саме заявку ви відправили, можливо там вас чекають якісь листи із запитами із CRA.
-
Как мне пояснил адвокат - никто никогда вам не скажет заранее и точно , inadmissibil вы или нет. Во первых, при прохождении медосмотра вы обязаны были уведомить доктора, и если ваш диагноз напрямую влияет или может в теории влиять на вашу способность делать повседневные дела: одеться, раздеться, покушать, умыться - то заполняется форма IMM5725. На основании этой формы IRCC может запросить все ваши Medical records как от вас, так и от вашего доктора. Далее вам присваивается один из вариантов Medical cost expectation profile: M1 - no Medical conditions M3 - Medical conditions presented, not burden for social services M5 - Medical conditions presented, burden for social services or public safety issue Если вам присвоили M3, то вы не Medical inadmissible и можете получать PR по любой программе, Если вам присвоили М5, то вы Medical inadmissible и можете получить PR исключительно по гуманитарной или беженству, попросив и обосновав необходимость исключения из общих правил по артиклю 38А. Как далёко и глубоко решит копать офицер, какие конкретно сейчас в IRCC действуют инструкции по оценке , вам никто никогда заранее не скажет
-
Зрозуміла. Дякую велике!
-
Так. Work history = work experience Все неоф не вказуйте Будете вказувати вже після ІтА при подачі на ПР
-
1. кінцевий термін подачі декларації для фізичних осіб 30.04.2024; кінцевий термін подачі декларації для самозайнятих осіб в цьому році 17.06.2024; кінцевий термін оплати заборгованості для усіх 30.04.2024 2. в декларації достатньо вказати загальну суму доходу. Якщо буде перевірка, то потрібно надати підтверджуючі документи перекладені англійською мовою.
-
Тобто як? Просто все. На сайті є список документів, які потрібно подати для продовження хелс кард дитини. Назначили аппоінтмент і приїхала подала документи. За три тижні прийшла картка. Ще ло закінчення дііі попередньої картки нам прийшов по пошті лист, щодо продовження
-
Дякую за роз'яснення