PR CUAET
-
так, якщо він проживає в Канаді і ви все ще живете разом, якщо не живете разом більше 3 міс. в 2023 податковому році, то ви можете вказувати статус separated. Після набуття статусу separated, доходи чоловіка не впливають на вашу декларацію.
-
Интересно с чем связано такое отставание?! Была в Оттаве, все быстро, ещё и раньше по времени (не все пришли)
-
можна але це дуже складно, бо треба буде виправляти податкову декларацію і подавати супроводжуючі документи перекладені англійською мовою
-
А на завтра в російських новинах і всіх інших країн, хто цю недолугу ерефію підтримує заголовки "Українці масово протестують проти дій своєї влади під посольствами і консульствами" з наступним інтерв'ю асвабаждьоннай житєльніци ДиНиРи "Наканєц-то у нас жизнь наладілась с пріходам расіі" Думайте головою краще, а не керуйтеся емоціями
-
для того щоб податись на home office expences, вам потрібно взяти форму T2200 в роботодавця, у формі має бути вказано, що з дому ви працюєте більше 40% часу.
-
А якщо я працюю кожен день на різних людей? Або 3 дня в одній хаті потім в інших?
-
Не хочу виправдовувати консульство, але в дечому й самі громадяни винні. Мене прийняли трохи раніше, бо люди переді мною запізнилися. І потім, коли коли вже я вийшла і пройшов деякий час прийшли люди на свій час, і ті, що запізнилися І ось тих що запізнилися, покликали, а ті, які на свій час, мали через це страждати. Жалілися, що пробки на дорогах (яких у той день і не було, а як де й були, то невеликі. Та й виїжджати на такі заходи ж треба раніше, а не секунда в секунду). Тож не всі переймаються, щоб бути вчасно, тим самим змушуючи чекати інших.
-
Ні, не можна так. Якщо ви працюєте лише на 1 клієнта, то дорога з вашого дому до його дому не вважається бізнес витратою.
-
Это уже фотосессия получается! Что не получалось?