PR CUAET
-
Добрий день А для 1 класу до і після школи можна попасти ?Дитині 6років
-
Буду теж вдячний!
-
Так это только подчеркивает бардак в консульстве. Если человек критично опоздал, необходимо принимать всех кто пришел вовремя в свое время! А опоздавший ждёт окончания приёма всех по своему времени (если на него останется время) или принимается во то время, когда кто то не пришел. Это же основы управления очередями. Что сложно прочитать 3 странички об этом, раз это их работа?
-
то вам треба вести logbook (маршрутний журнал) в якому будуть записи точних адрес клієнтів за кожен день. Також за кожен день мають бути підраховані кілометри, мають бути виписані інвойси клієнтам, які там живуть
-
Щодо мовного /образ - якщо є що сказати, в Приват. Гілка не для цього. Вдячна
-
А по якій програмі подавались? Якщо гуманітарна, то чула, що це нормальний період розгляду… І який офіс розглядає Вашу справу, якщо знаєте?
-
Цікавить чи впливає досвід з іншої провінції на номінацію?
-
Ну от значить слоти появляться , коли приймуть закон (10-15 квітня хочуть прийняти)
-
Як мені сказав брокер що це нова тема для Канады і поки ще складно сказати як воно буде працювати. Якщо закинути кошти коли вже в процесі купівлі то потім у податкової можуть виникнути питання на рахунок чи правильно ви використали цей рахунок. Бо він для збирання коштів на дім а не для закидування в процесі купівлі. А можуть не виникнути. Але податкова має право вас перевірити і через декілька років. У нас така ж ситуація. Я не ризикнула.
-
Так, рф швиденько перекрутить. Людина ось пише, що на фейсбуці відповідають з паспортного сервісу "Документ"! краще їх штурмувати у фейсбуці, хай відкриють пару офісів у Канаді! В Польщі ж відкрили, бо багато українців! В Канаді теж багато українців! Треба писати у фб:"відкрийте будь ласка свій офіс в Канаді"!
-
Потрібно меньше красти ви декларації бачили чиновників??? Ви за роки війни збагатилися чи ні????
-
🚨‼️🚨Minister Miller issues statement on international student allocations for provinces and territories‼️🚨‼️ Деталі: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/04/minister-miller-issues-statement-on-international-student-allocations-for-provinces-and-territories.html