PR CUAET
-
Дія
-
Я їм писала. Сказали шт в них дуже багато документів і якщо не бажаєте чекати, то скасуйте чек на оплату 🤯🤪
-
Так, PAL отримують всі!
-
Давайте прекращать. Эмоции закружили. Есть проблема со слотами, если что-то делать, то только с холодной головой.
-
-
Зараз 122 дні на розгляд твоєї заяви, добав до дати коли подався і чекай тепер! Працюй за кеш поки чекаєш
-
PAL це - pre arrival letter! Це не портал! Після PAL йде final decision в акаунті gckey. Але часові рамки розмиті , від двох тижнів до кількох місяців очікування на final decision .
-
Підкажіть будь ласка хто знає, може я щось не так зробив, відправив листа до Едмонтону в консульство, я з Вінніпегу, мені все повернули і написали звертайтеся у ваш консульський облік
-
Слоти формують в Україні і тамтешні робітники відкривають їх як я розумію, а у консульствах просто приймають по запису і як я зрозумів від них залежить тільки як швидко вас приймуть по запису, можливо по 1 слоту оформлять 2х людей, можуть відправити чи ні робити копії і довідку про відсутність судимості можуть сказати що потрібно тільки поштою їм відправляти..
-
Нигде нет инфы что занижают балы как в Манитобе. Так что опыт в другой провинции не должен влиять