PR CUAET
-
Нас Монреаль 6 тижнів мурижив коли чекали на портал 2 🤷♀️ Але потім eCoPR видав за два тижні, і карти за 10 днів.
-
Спасибо
-
Cкажіть будь ласка а у всіх жахливо сканер передав деталі, чи це такий поганий сканер? Дякую
-
К сожалению у меня нет ответа на этот вопрос, спросите в местной группе.
-
просто надо будет форму заполнить и отправить им в офис вместе со сканом загранки и вп
-
Доброго дня) підкажіть будьласка якщо я зараз працюю clerk, і є напрацьований рік досвіду, але зараз мені запропонували посаду assistant manager, то потрібно спочатку напрацьовувати рік досвіду, дякую?
-
Супер, дякую, ви вчасно порадили
-
Всім привіт! Питання до тих, хто вже отримав відповідь щодо зняття обмежень. Можливо хтось може поділитися етапами? 1. Подались на зняття обмежень. 2.Отримали лист про приблизний період очікування. 3. Далі лист про підтвердження біометрії. Чи правильно розумію, що після п3, процес йтиме супер швидко і протягом тижня можу отримати фінальний результат?
-
Всім привіт ! Питання до тих хто нещодавно отримував новий паспорт в консульстві з DHL доставкою : Як швидко в трекері з'являється статус що можна отримати ? Є сенс його чекати чи можна за ним вже їхати, якщо прийшло підтвердження від DHL що кур'єр доставив документи в консульство ? Дякую )
-
Так не те що можна, так треба робити 😉
-
ага, я думала так не можна, зроблю через айфон звичайно
-
Поганий сканер. Якщо маєте айфон зробіть це на ньому. Я всі документи сканувала ним. Якщо не айфон тоді загрузять програму сканер і скануйте документи (фото теж скануйте як документ).
-
У нашій сім’ї терміни від біометріі до фіналки у всіх були різні. У когось наступного дня прийшло рішення, у когось через тиждень