PR CUAET
-
Так! Зараз teer 4, а потім буде teer 0
-
Для ЕЕ? Який конкретний ТІР першої роботи?
-
Доброго дня) підкажіть будьласка якщо я зараз працюю clerk, і є напрацьований рік досвіду, але зараз мені запропонували посаду assistant manager, то потрібно спочатку напрацьовувати рік досвіду, дякую?
-
Таке буває, рідко але буває що просять пройти заново. В нас так донці одній запит на медогляд прийшов 🤷♀️
-
Це вже краше 👍 Дякую
-
Щиро дякую!
-
На жаль так, тір 4 для ЕЕ не підходить Лише тір 0-3 Ну або роботодавець піде на поступки і погодиться вам підписати референс за той рік роботи де тір буде 0-3
-
Ну ви ж питали що таке портал, я і відповіла.
-
Підкажіть будь ласка, чи треба підгружати документ медогляду бо нам рік тому не видавали сам медогляд на руки,вони відправили до ircc
-
Я бы согласилась, но если посчитать...они заявили 1250 заявок на февраль, в нашей статистике 168 кейсов, из них 6 с подачей до 28.10. Мы имеем 13,5% от общего числа. Допускаем что в оставшихся 86,5% примерно такое же количество кейсов поданных до 28.10. И получается что они решили писать инструкцию взяв за основу ничтожно маленькое количество кейсов. Думаю что это не рабочий вариант и толку от неё будет 0.