PR CUAET
-
В мене простий 😀 - головний аплікант 17 років Ні бекграунду, ні мандрівок Але подалися у кінці січня
-
Так, це дасть додаткові бали
-
З роботою ясно. Дякую. Наскільки я зрозуміла, то якщо в нього зараз не має мовного тесту, то теоретично він може його здати і я можу доповнити інформацію, поки в мене не має пост ITA?
-
а если обрабатывать не в порядке подачи, то потом отвечать на вопросы а нет ли здесь дискриминации по семейному статусу и возрасту? :)
-
Чи мав хтось ситуацію, що паспорт закінчується разом з актуальним ВП, нового паспорту немає, але ви все одно подались на продовження ВП з листом до офіцера про проблеми з виготовленням паспорту? Питання ось в чому: чи хтось додавав до заявки новий паспорт або інформацію про очікування новий паспорт? Як це зробити? Заздалегідь дякую за відповідь
-
я тоже думал, что у нас всё просто. Мама с маленькой дочкой, сестра гражданка Канады, муж не едет, одно место работы, почти нет путешествий, никакого криминала или сложных пятен в прошлом. Что сложного?
-
Добрый день! Скачал свою апликацию после подачи на федеральный этап и в форме imm 5669 в разделе military пусто, хотя при подачи указывал none, в остальных пунктах, таких как membership указано none. Нужен совет. Стоит ли доотправить эту анкету заранее через вебформу если нет aor? Могут ли вернуть мою апликацию как некомплектную из-за пропуска информации в этом разделе или пришлют дозапрос? Спасибо!
-
да, наверное. Хотя есть шанс, что и тут и на трекере просто те, у кого всё сложно :) А везунчики и удачники сделали и забыли
-
так, заповніть і доєднайте. В чек листі немає, але дозапит на неї прийде 100%, що уповільнить розгляд вашої заявки, бо кожен дозапит то + місяць до строку розгляду.